בעיות גדולות , בי ? או בזוגיות?.

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיות גדולות , בי ? או בזוגיות?.
    נירית
    20/04/2009

וואווו אני לא ממש יודעת איך להתחיל?
    אני בת22 וחבר שלי 24 ,כבר שלוש שנים ביחד ולפני שנתיים התארסנו,אנחנו מאורסים כבר שנתיים!!
    כאילו הקשר לא לפה ולא לשם,ואני ממש לא יודעת מה לעשות?
    כשהתחלנו את הקשר אני לא ממש רציתי לצאת איתו לא נמשכתי אליו ולא חשבתי שאנחנו מתאימים בגלל שהוא היה פעם עם בעיות סמים וגם הפסיק ללמוד בכיתה י , ואני לעומתו למדתי ויש לי בגרות ואני גם מתכוונת ללמוד בזמן הקרוב,
    אבל בסופו של דבר התחלנו לצאת והתאהבתי בו מאוד ונהייתי אובססיבית לגביו ואני לא יודעת אם זה בגלל שאני מגזימה לגביו או שזה באמת בעיה אצלו,תמיד שאנחנו יוצאים מפריע לי שהוא בוחן בחורות אחרות ומתרגש שהוא רואה "כוסיות" וזה מציק לי ואני מרגישה פחות מושכת ואנחנו רבים המון בגלל זה , כבר יצאתי עם המון בחורים אבל אף פעם לא הייתי "קנאית כזאת" ,וגם בתחילת הקשר הוא היה משקיע בקשר ופתאום כלום?!!!!!!!!הוא גם צועק עלי הרבה ,למשל רציתי לטוס לח"ול לשבועיים עם חברה והוא צעק עלי וקילל אותי ובגללו לא נסעתי,אוףף יש כ"כ הרבה בעיות בקשר אבל אני כ"כ אוהבת אותו ואני לא יודעת מה לעשות???
    חייבת עצה.תודה ניל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות גדולות , בי ? או בזוגיות?.

יהודית ברגמן
    20/04/2009

ניל יקרה, בלי להכנס לפרטים, על פניו הקשר איתו לא נראה בריא ונכון לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו