מבולבל

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מבולבל
    אלי
    13/08/2007

הי
    הכרתי בחורה מזה שישה חודשים הקשר שלנו הלך ממש מהר הייתה אהבה ממש חזקה התראנו פעם בשבוע או פעמים לכל היותר בגלל המרחק
    אני בן 27מהדרום והיא בת 21 מתל אביב לפני כשבועיים היא הפתיעה אותי ואמרה שיש לה הרגשה שחסר משהו בקשר אבל היא לא יכולה להצביע על הגורם החסר ( לפני זה היא לא הזכירה דבר כזה ) וביקשה הפסקה של כמה ימים אחרי יומיים היא בקשה שנפסיק להיות חברים אבל מתעקשת להישאר בקשר טלפוני ושנתראה פעם בשבוע אבל בלי הקטע של החברים אני מרגיש שיש משהו שלא ברור ומאוד מציק לה אם אני חוקר מה הסיבה ומה הגורם אני פשוט מבולבל ככל שהזמן עובר היא אומרת שהיא מרגישה שהפרידה הייתה מהלך סופר נכון בכל זאת היא רוצה שנשאר בקשר כמו ידידם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זה משהו שקורה לכל אחד בחיים...

דורית כהן
    13/08/2007

אלי היקר,
    צר לי על מה שאתה עובר. יחד עם זה, בשביל מי שקורא את דבריך מן הצד, זה די בולט שקורה כאן מצב קלאסי ונפוץ, שבו צד אחד - אתה - מאוהב ומסנוור, ואילו הצד השני - היא - גילתה די מהר שמשהו ביחסים או באישיות שלך או בהופעה/ גוף/ מיניות שלך לא מתאים לה, והיא רוצה לעבור הלאה. מאוד יתכן שהיא פגשה מישהו חדש שגרם לה להסתנוור, והיא מעדיפה להיות איתו ולהתחייב אליו.
    מה אומר לך, אלי, ככה זה בחיים... שניכם (והיא עוד יותר צעירה ממך הרי) נמצאים בגיל שבו מתנסים במספר מערכות יחסים עד שמוצאים את בן הזוג המתאים ביותר, ואלה הם חוקי המשחק...נסה לא לקחת זאת יותר מדי קשה.
    לגבי הנקודה שהיא לא אמרה לך מה מפריע לה:
    יש נשים בהן תיתקל אשר יהיו מסוגלות לתת לך פידבק אמיתי אגב, אם זה חשוב לך, נסה לבקש זאת מבת הזוגולהגיד לה שזה יביא לך תועלת אם היא תהיה כנה איתך. ואתה תוכל להחליט אם לקחת את הפידבק הזה ולהפיק לקחים. אבל יש גם נשים שאינן מסוגלות לעשות זאת או אינן רוצות לפגוע בך ועל כן אינן אומרות לך מה מפריע. ולא תמיד יש משהו ספציפי שמפריע, לפעמים "זה לא זה" ומישהו אחר יותר מדליק אותן.
    עליך להמשיך לחפש בת זוג, מתוך הבנה שככה זה ושזה עלול לקרות שאחרי זמן מסויים מגלים שאין התאמה, וכי גם אתה לפעמים תיאלץ להפסיק מערכות יחסים כי אתה לא מספיק נדלקת על מישהי שמאוהבת בך, עד שתמצא מישהי שזה יהיה הדדי...
    בהצלחה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו