מה אני עושה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מה אני עושה
    דר
    24/04/2009

גיליתי לפני כמה ימים שבעלי פתח כרטיס לפני שנתיים באתר הכרויות וריגושים .הוא פתח את המייל שלו בנוכחותי ופתאום ראיתי הודעה חשודה ו"צילמתי" לי בראש מאיזה אתר זה . לא עבר זמן רב ומצאתי אותו באתר הזה לפי המייל שלו ותיארתי לעצמי מה הסיסמא שהוא משתמש בה -הוא מציג את עצמו שהוא רוצה לשדרג את הנאות החיים שלו. יש לציין שאני מאוד פתוחה כלפיו ומיד שאלתי אותו על כך ושגיליתי את הכרטיס. בהתחלה הוא הכחיש ואחר כך הוא ניזכר סיפר לי איזה סיפור... אבל יש לציין שממה שראיתי הוא לא ענה לאף אחת. למה הוא הרגיש צורך לעשות זאת מאחורי גבי? אנו מאוד אוהבים אחד את השני וביחד 21 שנה . לא חסר כלום בבית אני בהלם ממנו. התגובה שלו אלי"אני מאוד איכזבתי אותו בתגובות שלי האלה והוא ניכנס לאתר בעקבות כתבה והוא לא ענה לאף אחת ולא בגד בי מעולם. אבל אני פגועה מאוד מעצם העניין שהוא פתח כרטיס באתר כזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה אני עושה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי של פרטיות

דורית כהן
    30/04/2009

דר היקרה, לפעמים אדם זקוק ל"אי של פרטיות" שיהיה נסתר מבן הזוג שלו, ובו ירגיש חופשי לממש פנטזיות שאינו מעז לממש עם בת זוגו, או לפחות לחוש את הריגוש המתלווה לאפשרות לממש פנטזיות כי לא בטוח שכאשר זה מגיע לאפשרות של מימוש - הוא אכן פועל ובוגד ממש. יתכן שהוא רק מתקרב אל הסף וזה מה שמרגש אותו אבל אינו עובר את הגבול. אם את תהפכי לחשדנית וחוקרת - זה עלול לפגוע בשניכם ולהתפוצץ מתישהו.
    אפשרות מסויימת להתמודד עם המצב החדש, המעיד על צרכים בלתי ממומשים או צורך ביציאה מן השיגרה היא לבחון יחד איתו הרחבה של החוויות הזוגיות שלכם בתחום המיני כמו סדנת טנטרה שמאפשרת ריגושים והיכרויות עם זוגות אחרים בצורה פתוחה, ולהתנסות קצת ברמה מסויימת של קנאה, שאולי כדאי קצת לעבוד עליה, לרווח אותה.
    אפשרות נוספת - אם תרגישי שהמידע הזה אוכל אותך ומאוד מפריע לך - לפנות יחד איתו לייעוץ, כדי להתבונן ביחד על נושאים רגישים בסביבה מוגנת יחסית.
    הצעה נוספת - לקרוא בעיון את הספר הנהדר "אינטליגנציה ארוטית" של אסתר פרל, המדבר מאוד בפתיחות ובחדשנות על המיניות אצל זוגות נשואים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו