מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ייעוץ - קנאהשירלי25/04/2009
שלום,אני בת 30 נשואה כמעט שנה- 3 שנים ביחד אני פונה אלייך בשל בעיה חמורה שאני מודעת לה .אני קנאית ואובססיבית ברמות שאין לתאר כשיש אירועים לבעלי דרך העבודה וכולם מגיעים בלי בני זוג אני כל הזמן רבה איתו ולא מסכימה שיילך לבד עקב כל הסיפורים שאני שומעת
מחברות על התפתחויות של רומנים בעבודה,הוא טוען שאני לא סומכת עליו וזה נמאס לו כבר.אין באפשרותי למנוע את הקנאה הזאת וזה לא בשליטתי וחיי לא בריאים מה עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלק ב': שירלי
שירלי25/04/2009המשך: ובכל פעם שיש לו גיבוש בעבודה ואני רואה תמונות אני מתחילה לקנא ולפרש את זה לא יפה
אני במצוקה של קנאה ולא מסוגלת שיצא בלעדיי. כל פעם זה מתפוצץ בשל אירוע או גיבוש שהוא הולך בלעדיי
יש פיתרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אתם לא עונים לי?????
שירלי26/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שירלי
shir.28/04/2009קןדם כל את מודעת לבעיה שלך, ושאת צריכה לטפל בזה. וזה ממש טוב. הגעת לפה כדי לבקש עזרה, מה שמעיד על פתיחות, מודעות ורצון לשינוי ולשמור על היחסים.
אני חושבת שדווקא בגלל שאת מודעת לזה, חשוב שתתייעצי עם מישהו בארבע עיניים, איתו תוכלי לברר מאיפה נובעת הקנאה, ממה את חוששת וככה תגלי את עצמך גם באפיקים האלה. זאת מתנה לשבת מול אדם שהוא מפנה את זמנו רק כדי לעזור ולהקשיב לך. קחי את זה ככה ולא בתור איזו שריטה שיש לתקן! אני הייתי בטיפול ואת לא מבינה כמה זה מרוקן ומרגיע, ואני חוזרת לזה בקרוב. זה נותן תחושה שאני באמת מכירה את עצמי טוב וככה פחות משליכה על אחרים, למשל בקטע של קנאה. למדתי להתגבר יחד עם המטפלת על דברים מסוימים.
אם יש בעיה של תקציב, את יכולה לפנות לקופ"ח שלך ולשאול על טיפולים כאלה. בכללית זה עולה 160 ש"ח למפגש אצל המטפל שזה בערך חצי ממטפל פרטי, הטיפול נעשה בקליניקה ולא בקופ"ח בדרך, ככה שיש פרטיות. אני ממליצה בחום.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)