כסף

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• כסף
    אלנית
    25/04/2009

שלום רב,
    ברצוני לעלות סטואציה עכשווית שבה אני תקועה בה הרבה זמן ואיני מצליחה להגיע לידי החלטה.
    אני בחורה בת 34 והכרתי לאחרונה באינטרנט שני בחורים.האחד בחור שיש לי איתו כיימיה מדהימה ,לא ממש נמשכת אליו ,ומצבו הכללי על הפנים אין לו אפילו רישיון נהיגה.
    הבחור השני ,מבחינת משיכה מרגישה אותו דבר ,מבחינת כימייה רדוד מאוד , אבל ואבל הגדול יש לו אמצעים ומשכורת מאוד גבוה.
    אני מבחנתי ומספיק כנה להודות באתי מבית ללא אמצעים, כך שהורי לא יכולים לעזור לי ,וכרגע בשלב זה בחיים אני מחפשת להקים משפחה,ואיני יודעת במי כדאי לי לבחור מבין השניים.מדוברים בבחורים מקסים.שציינתי אצל כל אחד את המגרעות שלו .
    הרבה אומרים לי שגם ככה את לא "מתה" על שניהם ובימינו ללא כסף יש הרבה בעיות ,כסף
    =נוחיות.ומצד שני אומרים לי שקשה להיות עם אדם רדוד.
    אז בבקשה מה הייתם עושים במקומי?
    אני אסכם :
    בחור רדוד ללא אהבה עם הרבה כסף?
    בחור ע כימייה מדהימה ללא אהבה תפרן לחלוטין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כסף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחור עם אהבה!

שירית
    25/04/2009

איך את מוכנה להתפשר על דבר כל כך חשוב?
    אולי תשאלי את עצמך ממי יהיה לך קל יותר להתגרש ( ואיתו תתחתני) כי נראה לי שזה מה שיקרה anyway...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהבתי את תגובתך

אלנית
    25/04/2009

אהבתי את תגובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסף

יהודית ברגמן
    26/04/2009

אלנית יקרה,
    הפנית בטעות את שאלת המימון לפורום זוגיות.
    אך אם השאלה בכל זאת נוגעת לזוגיות, אף אחד משני המועמדים לא יכול להתאים לך לנישואים טובים שאמורים להיות בהם חברות אהבה ומשיכה לפני הכל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו