מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נמאסטוהר26/04/2009
אני בת 20 ויש לי בן זוג בגילי כבר שנה וחצי.. עכשיו הוא סיים מבחן שנורא חשוב לו אחרי שהרבה מאוד זמן לא התראנו בגלל המבחן ביקשתי ממנו שיגיע אלי והתשובה שקיבלתי היא - לא בא לי אני לא מתגעגע. כששוחחתי איתו פנים מול פנים והסברתי לו שזאת תשובה מאוד לא נעימה ופוגעת אמר לי כי הוא אחרי המבחן הזה מרגיש רע וזאת לא אשמתו ושאני לא מספיק מאתגרת אותו וכשאמרתי לו שאולי נסיים את הקשר כי לא כל כך הולך לנו ביחד הוא אמר לי שהדבר היחידי שמענין אותו זה מהבחן והתחיל לבכות ואמר לי תעשי מה שאת רוצה.
אני מאוד אוהבת אותו אני יודעת גם שהוא אותי אבל אני לא צריכה כל הזמן לספוג את הקטנריות הזאת שלו הוא חושב רק על עצמו הוא לא מתענין במה שעובר עלי לא אכפת לו מכלום הוא בתוך בועה משלו, הפסקנו את הקשר שלנו לפני מספר ימים וזה מרגיש לי נכון, למרות שאני לפעמים מתמאלא בעצב וכאב על הקשר שלנו כי רק עכשיו בגלל המבחן הכל התחרבש.. אני ממש אוהבת את המשפחה שלו הוא בן אדם מדהים שאני יודעת בוודאות שאני לא ימצא יותר טוב. אני מתה לסיים את הקשר כי לא טוב לי אבל אני מלאה בפחד של להיות לבד..
אין לי כל כך עם מי לדבר על הדברים האלה ופשוט הכל מתעצם לי מבפנים..
מה לעשות..? קשה לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתבת בהודעתך
shir.28/04/2009"הפסקנו את הקשר וזה מרגיש לי נכון". תישארי שם כי נשמע שזה לא האדם עבורך. משפחה טובה זה נהדר, אבל לא כשבן הזוג לא מתגעגע אחרי תקופה. לא כשהוא אומר בוודאות שלא אכפת לו מה יהיה.
קחי עצמך בידיים ותחליטי שאת בהחלט יכולה למצוא מישהו טוב יותר, בבחינת- מישהו שמתאים לך יותר, מתגעגע, תומך ואוהב אותך. כנראה שהמבחן שלו היה מתנה עבור הקשר שלכם- פתאום הבנתם שאולי כדאי להפסיק. ועובדה שכתבת שזה הרגיש לך נכון.
את פוחדת להיות לבד וזה מובן, אבל עלייך להבין שאת לא באמת לבד, את עם עצמך, בונה החלטות ומטרות חדשות ואין טוב מזה. אין לי ספק שמה שעולה מהודעתך זה חוסר התאמה, ולא מספיק כדי להמשיך קשר איתו. לא היית רוצה לחיות עם מישהו שלא מתגעגע. את צעירה, אטרקטיבית, רק בתחילת האקשן של חייך, נצלי את זה, מצאי לך עיסוקים שימלאו את בדידותך, צאי לבלות ותשתחררי.
אני בטוחה שיהיה בסדר. לפעמים צריך לומר תודה על המקרים האלה שפותחים לנו את העיניים ואומרים לנו שאנחנו נמצאים במקום שלא מתאים לנו יותר..
אני סומכת עלייך ומאחלת לך שחרור אמיתי ושתרגישי טוב יותר במהרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)