מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה :(סי27/04/2009
יש לי חבר במשך כשנה וחצי..
אני אוהבת אותו מאוד.
אני גם בטוחה שהוא אוהב אותי...
אני יודעת שאם ניפרד אני אקרוס, אבל מצד שני אחרי כל משבר קטן שלנו אני חושבת להיפרד
ועוד משהו כל פעם שמישהו מתחיל איתי אני מכחישה את העובדה שיש לי חבר.
ממה זה נובע לדעתכם\כן?
יש מצב שאני לא אוהבת אותו?או שאני סתם בוגדנית ולא יודעת להתמוודד עם דברים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי תאיר
shir.28/04/2009תראי, אני לא הייתי ממהרת להגיע למסקנות שאת בוגדנית.
אבל- מה שכן עולה מהמעט שכתבת זה שאת לא מרגישה טוב עם הקשר, את לא בטוחה ובטח שלא מתגאה בו, אחרת לא היית אומרת שאין לך חבר. טוב ששמת לב לנורה האדומה ולשזה שיש פה בעייתיות.
אחרי כל משבר את חושבת להיפרד- זה שוב אומר שאינך רואה בקשר משהו בטוח והחלטי, שאולי הקשר או אתם לא מספיק חזקים כדי לבנות מערכת שבטוחה לכם. את תקרסי אם תיפרדו? אני לא חושבת. נשמע שאת תלותית מדי בקשר, שאינך רוצה להפרות משהו שברור לך שאינך חשה בטוב איתו. אחרת היית מתגאה בקשר ואומרת לכולם שאת תפוסה. את מסתירה את הקשר וכנראה לא סתם, כנראה שבאמת לא מתאים לך הבחור, ולדעתי כדי שתחשבי טוב האם להישאר איתו, כי אולי שווה לך לברר עם עצמך למה את באמת זקוקה והאם יש קשר או אדם שתרגישי שאת מתגאה בו ולא תתביישי או תרגישי לא טוב איתו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)