לאחר לידה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לאחר לידה
    ענבל
    27/04/2009

שלום

אני 10חודשים לאחר לידה ראשונה. מאז, יחסי המין עם בעלי ירדו בצורה משמעותית .לפני כן היו לנו יחסי מין מאוד פוריים ומהנים ומאז הלידה פשוט ירד לי החשק המיני וזה מאוד מפריע לי ולבעלי(אבל הוא לא לוחץ עליי או משהו כזה הוא מאוד עדין איתי). אני לא רוצה להישאר במצב זה אבל לא יודעת מה לעשות כדי לעורר את החשק. אני מאוד נמשכת לבעלי אבל לא תמיד יש לי חשק והעייפות הרבה פעמים מכריעה מה שבעבר לא שיחק תפקיד. מה עושים ? אני לא רוצה לאבד את מה שהיה לנו

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר לידה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זה קורה לרוב הנשים לאחר לידה

דורית כהן
    30/04/2009

שלום לך, חסויה. מה שאת מתארת קורה לרוב הנשים לאחר הלידה. חלק ממה שקורה הוא עניין של הורמונים. יש מנגנון ביולוגי בגוף שתפקידו להבטיח שנקדיש את כל האנרגיות שלנו לטיפול בתינוק, ולא ניכנס לעוד הריון, ורמת התשוקה יורדת בשנה הראשונה אצל רוב הנשים.
    תוסיפי על כך את העייפות ואת החרדה וחוסר הוודאות האם אנחנו מטפלות נכון בתינוק ראשון - בקיצור כל האנרגיות שלנו נמצאות שם ולא נתונות לבן הזוג שלנו.
    מה עושים?
    ראשית, עצם המודעות לכך כבר עוזרת, ואם בעלך יבין זאת ויסכים לקחת על עצמו את היוזמה להפתיע אותך, לפתות אותך, לקבל ולזרום עם האפשרות שלא תסכימי אם לא ממש בא לך...
    פשוט לא לעשות מזה בעייה גורלית ולחשוב יחד מה כל אחד יכול לעשות כדי לעזור לשני לצאת מן המצב הזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו