מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לאחר לידהענבל27/04/2009
שלום
אני 10חודשים לאחר לידה ראשונה. מאז, יחסי המין עם בעלי ירדו בצורה משמעותית .לפני כן היו לנו יחסי מין מאוד פוריים ומהנים ומאז הלידה פשוט ירד לי החשק המיני וזה מאוד מפריע לי ולבעלי(אבל הוא לא לוחץ עליי או משהו כזה הוא מאוד עדין איתי). אני לא רוצה להישאר במצב זה אבל לא יודעת מה לעשות כדי לעורר את החשק. אני מאוד נמשכת לבעלי אבל לא תמיד יש לי חשק והעייפות הרבה פעמים מכריעה מה שבעבר לא שיחק תפקיד. מה עושים ? אני לא רוצה לאבד את מה שהיה לנו
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה קורה לרוב הנשים לאחר לידה
דורית כהן30/04/2009שלום לך, חסויה. מה שאת מתארת קורה לרוב הנשים לאחר הלידה. חלק ממה שקורה הוא עניין של הורמונים. יש מנגנון ביולוגי בגוף שתפקידו להבטיח שנקדיש את כל האנרגיות שלנו לטיפול בתינוק, ולא ניכנס לעוד הריון, ורמת התשוקה יורדת בשנה הראשונה אצל רוב הנשים.
תוסיפי על כך את העייפות ואת החרדה וחוסר הוודאות האם אנחנו מטפלות נכון בתינוק ראשון - בקיצור כל האנרגיות שלנו נמצאות שם ולא נתונות לבן הזוג שלנו.
מה עושים?
ראשית, עצם המודעות לכך כבר עוזרת, ואם בעלך יבין זאת ויסכים לקחת על עצמו את היוזמה להפתיע אותך, לפתות אותך, לקבל ולזרום עם האפשרות שלא תסכימי אם לא ממש בא לך...
פשוט לא לעשות מזה בעייה גורלית ולחשוב יחד מה כל אחד יכול לעשות כדי לעזור לשני לצאת מן המצב הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)