גירושין

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גירושין
    דורון
    28/04/2009

אנו נשואים 10 שנים ויש לנו ילד אחד, בשנה האחרונה הנישואין עלו על שרטון ואנו רבים כל הזמן - כל ויכוח, דיון או שיחה הופכים לצעקות ומריבות גדולות מאוד הכוללות השפלות מצידה.
    אני מרגיש שאני כבר לא אוהב את אשתי, לא יכול להיות בקרבתה, מחפש תירוצים לברוח מהבית וכשישנה מריבה אני מגיע למצב של ויתור בעל כורחי וזאת על מנת שיהיה לי שקט.
    כחודשיים שאני חושב על גירושין ולא בדיוק יודע מה עושים ואיך.
    אודה לעצה בדחיפות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירושין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ייעוץ זוגי דחוף

דורית כהן
    30/04/2009

דורון יקר, כמה שיותר מוקדם לכו לייעוץ זוגי, לא לחכות, על מנת לברר לעצמכם האם יש מה לעשות או האם נכון יהיה לפרק את החבילה. מן המקום בו אתם נמצאים מאוד קל להגיע לגירושין, אבל מכיוון שיש לכם ילד משותף - חשוב לעשות את הנסיון לשקם, גם על מנת להבין מה קרה וללמוד מכך. או שזה יעזור לזוגיות הנוכחית, או שזה יעזור לזוגיות הבאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא לייעוץ זוגי

דורון
    30/04/2009

דורית שלום, אינני מעוניין ללכת לייעוץ זוגי אני מרגיש שזה לא יעזור, ההגעה לייעוץ זוגי מנק' התחלה שלילית תביא אותי למצב של דחייה מצידי.
    אני רוצה ללכת לרבנות, אבל אין לי אומץ ללכת מחוסר ידיעה של מה אני הולך לעשות אח"כ וזאת הבעייה הגדולה שלי.
    אני נמצא בחוסר בהירות לגבי המשך החיים שלי (מאיפה ממשיכים, איך אסתדר וכו').
    אני לא מעוניין להמשיך את חיי עם אישה שלא נותנת לי משמעות בחיים.
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי, דורון

שירית
    01/05/2009

נשמע שאתה סובל בתוך נישואיך ושאתה שלם ריגשית עם פירוקם . במצב כזה באמת אין מקום לייעוץ זוגי.
    אבל, אני רואה בהחלט מקום לייעוץ אישי, שמטרתו חיזוק בטחונך העצמי .
    שמטרתו להביאך למקום שבו תוכל לסמוך על עצמך גם הלאה, לאחר הגירושים.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דורון היקר

מיטל
    03/05/2009

דורון היקר,
    נשמע מדבריך שהתקופה שאתה עובר מאוד לא פשוטה עבורך.
    ללא ספק שלפרק את החבילה זה הצעד הכי קל, כי אין צורך בהתמודדות מול הזוגיות, שאותה אתה מגדיר כרגע כלא מספקת.
    איך התנהלו חיי הזוגיות שלכם לפני השנה הזאת? איך היה כשהכרתם? מה הם השינויים שהובילו אותכם למקום שבו אתם נמצאים כרגע? מה גרם לך להתאהב באשתך כמו התכונות אופי שלה האישיות שלה? מהם החוויות החיוביות שעברת עם אשתך?
    השאלה היא איך אתה בוחר לפרש את השנה האחרונה שעברתם? איזה סיפור אתה מספר לעצמך? ולאן אתה בחור לקחת את זה הלאה?
    מדבריך אתה נשמע מאוד טעון רגשית, אולי כדאי לתת קצת זמן להירגע (טבעו של אבק זה תמיד לשקוע) ואז לחשוב בבהירות שוב על הנושא, להתגרש תמיד אפשר לשקם לא תמיד יש אפשרות יש להכות על הברזל כל עוד הוא חם.
    שוב חשוב מה מונע ממך ללכת לייעוץ זוגי? נסה לדמיין את התסריט הכי גרוע (ובוודאי תגלה כי הגרוע מכל לא כזה גרוע).
    גם אם יש הדרדרות במערכת הזוגית, הנתק הזוגי אינו מחויב במציאות ואפשרי בהחלט להחזיר את הגלגל לאחור, לחזק מחדש את הקשר הזוגי וגם להשביח אותו.
    בהצלחה מיטל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו