מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צריכה חוות דעת שנייהמירי28/04/2009
היי, אני בת 30 ובן זוגי בן 27 (מאוד בוגר לגילו, חכם ועם ראש על הכתפיים) ואני נראית טוב מאוד אם לא מצוין ,...גוף יפה וחטוב ונראית הרבה הרבה פחות מגילי.
ביחד 10 חודשים...אנו אוהבים ובן זוגי מצליח לתת לי את התחושה שאני מספר 1 בחייו.
אתמול, תוך כדי שיחה שגרתית על הגוף שלי (בהקשר של אימונים שאני עושה במכון כושר) צץ לו נושא "הבחורות הכוסיות" - באותו הקשר, בן זוגי אמר שהגברים הם עם לא בררן והם מסתכלים ומששאלתי אותו מה קורה כשעוברת "כוסית" בדרך, הוא ענה בפשטות כי כל הגברים מסתכלים, מסובבים את הראש ואומרים לעצמם "וואייי מה הייתי עושה לה" אולם, יש כאלה שהיו עושים עם זה משהו לדבריו, כלומר יוצאים ובוגדים ויש כאלה "שאוכלים רק בבית" וציין שהוא משתייך לקטגוריה השנייה -לגברים הנאמנים .
יש לציין שאני בוטחת בו ויש לי אמון שאינו טיפוס בוגדני. כששאלתי אם זה תקף לגבי כל הגברים והאם כולם אומרים בליבם "וואייי מה הייתי עושה לה" ענה לי בחיוב . משהבין בן זוגי שזה לא בדיוק נשמע מלבב, הבהיר כי כולםםםם מסתכלים כולל בחורות. אני מצידי הסברתי כי יש הבדל רציני בין להסתכל על יצירה יפה/אשה יפה/גבר יפה/אוטו יפה לבין לחשוק באשה היפה שאתה רואה.
בן זוגי גבר מאוד חכם ואינטליגנט (כנראה לא מספיק, אם הוא פלט את השטות "הכנה" הזאת) הבין שהוא "בבעיה" ואמר שהוא כנראה קצת הגזים והקצין את התיאור ולא בהכרח חושקים בכל אשה יפה שרואים.
בתום שיחתנו, הבהרתי לו שהידיעה שבן זוגי יחשוק בכל אשה יפה שיתקל בה מציקה לי ברמה שאינני יכולה להיות במערכת זוגית שכזו ונפרדתי ממנו . העניין שהדבר מפריע לי אך אני די חוששת שפרידה זו נובעת מנאיביות שלי והיא אינה מוצדקת ולגיטימית. אשמח לשמוע דעות בעניין .
תודה רבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר הבנתך לגבי גברים.
שירית28/04/2009יקירה, גברים שונים מנשים בפאן המיני. וכן, כשגברים רואים נשים יפות וסקסיות ,הדבר מעורר אצלם כמעט באופן אוטומטי את היצר המיני ובד בבד גם את הדמיון.
בן זוגך לשעבר נורמלי ובריא לגמרי . והוא נמנה עם זהן האיכותי יותר שאינו מממש את הדמיון. חבל ,שלא השכלת להבין זאת ושפטת אותו לכף חובה על כנותו התמימה.
את מחפשת גבר שיתגרה רק ממך? אין חיה כזאת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירי הפזיזה :)
shir.30/04/2009טוב, עד השורה הכמעט אחרונה לא הפתעת אותי. גם אני הייתי שם, אני יודעת מה זה לשמוע את זה מגבר כנה ואמיתי (צר לי הוא באמת היה כן איתך).. וגם לי זה עשה אותה צביטה, אולי בפחות עוצמה, אבל גרם לאיזו קנאה או חוסר ביטחון.
ברגע שכתבת "ונפרדתי ממנו", הרמתי שתי גבות למעלה בפליאה גדולה מאוד. על מה נפרדת ממנו? כי הוא אמר את האמת? בדיוק היום חשבתי על זה, שעשיתי תהליך די משמעותי עם בן זוגי שלי בהקשר הזה, בדיוק באותו הקשר עליו כתבת, וחשבתי איזה מזל שיש לי בן זוג שבכלל הבין אותי דאז ולא לקח את זה קשה מדי, מכבד אותי בהווה (ואני אפרט בהמשך) ויותר מזה- בריא, עם יצר נורמלי, לא א-מיני ודכאוני. זה הטוב שאפשר לחשוב עליו כשגבר אומר לך מה שבן זוגך אמר לך.
כשאני אז דיברתי עם בעלי על זה ואמרתי לו מה זה גורם לי להרגיש -זה היה במצב בו הוא היה בוחן בנות כשאני הייתי לידו. ז"א, הרגשתי חוסר כבוד, וכמעט שאינני קיימת כשהוא עשה את זה. הסברתי לו איך אני מרגישה והוא הודה בפניי שאם הייתי בוחנת "אברי מין" של גברים ברחוב או במסעדה או בכל מקום- זה היה מאיים עליו ("לו יש גדול משלי? למה היא מתעניינת ככה באחר ולא בי? מה יש בו שאין בי?") ולכן הצלחתי לתת לו את התחושה- להסביר מה זה עושה לי. ומאז אכן הוא מודע לזה ולא מזמן אפילו אמר לי כמה הוא שמח על אותה שיחה.
עכשיו, דבילי ושטותי לבקש ממנו לא להסתכל על בחורות כשהוא לא לידי. זה כמו להגיד לו לא להיות גבר ולא להיות עם יצרים. גם את, כשמגיע גבר חתיך למכון כושר ומפלרטט איתך, נחמד וחכם ונראה טוב בעינייך - גם אם לא תפנטזי עליו לאיזו שניונת, הוא בכל זאת הוא ירגש אותך וידליק בך משהו. וזה למה? כי גם את, יצור מיני עם חשק ויצר. וטוב שכך.
יש לי עוד נקודה להעלות בפנייך- את מודעת לכמה גברים מסתכלים עלייך ביום ורוצים לשכב איתך? את כנראה מודעת אם את מבהירה כמה את נראית טוב. עד כאן הכל בסדר, את מרגישה מוחמאת. אבל האם את יודעת כמה מהם נשואים? הרבה. כמה מהם תפוסים? המון. וכמה מהם נאמנים רק לנשים שלהם? גם, המון. לא כולם. אבל הרבה מאוד מהם. היית חושבת שרק הפנויים מפשיטים אותך בעיניהם? כאן את בהחלט נאיבית.
כן, יש הבדל בין לחשוב שאשה יפה לבין לחשוק בה. אבל זה בא ביחד ב-99%. אצלם זה בא ביחד. אנחנו זקוקות לריגוש אינטלקטואלי, שיגידו לנו משהו, שיתנהגו איתנו איכשהו, אבל לגבר מעצם היותו גבר מחזר וכובש- ויזואלית יספיק לו כדי לחשוק מינית במישהי.
הגבר שלך פשוט אמר לך את האמת. יש גברים שפחות בוחנים, יש שיותר. את צריכה עכשיו לחשוב אם עצמך האם הפרזת בתגובתך, שהרי העדת על זוגיות נהדרת, והאם את מסוגלת לעבוד על עצמך ולהרים את ביטחונך מעט ולהבין שני דברים פשוטים-
1. כנראה שתיפרדי גם מהבא בתור, אם זאת הסיבה.
2. נאמנות זה אופי.
בהצלחה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)