מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הודעה קצת מביכהדניאל14/08/2007
שלום,
אני בת 25 ונמצאת בקשר עם בחור בן 32 כמעט חודשיים. אני חוששת שהבחור לא נימול ואינני יודעת איך לאמת זאת איתו. זה מאוד מביך אותי לשאול אותו את זה, ואם תשובתו תהיה חיובית אינני יודעת איך לומר לו, סליחה על הבוטות, שזה קצת דוחה אותי.
המחשבה הזאת מונעת מהיחסים האינטימיים בינינו להתפתח יותר, כי זה פשוט מוזר לי ודוחה אותי.
אשמח אם תכלנה לייעץ לי איך אוכל לוודא זאת איתו ולא לפגוע בו אם אסיים את היחסים בשל זה.
(אולי זה ישמע קצת מוגזם לסיום יחסים, אבל זה באמת מוזר לי ועוצר אותי).
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנסות במשהו חדש
דורית כהן15/08/2007היי דניאל,
הדבר היחידי שעולה על דעתי הוא להיות כמה שיותר ישירה איתו ולשאול אותו. בגילו, יש להניח שהוא כבר נתקל בתגובות כאלו אצל בחורות אחרות וזה כבר לא יפתיע ואולי אפילו לא יפגע בו.
אגב, יכולות להיות כמה סיבות למה מישהו אינו נימול.
השאלה היא האם זה משהו שמפריע לך פיזית - דוחה אותך - או המחשבה שהוא אולי אינו יהודי כשר מפריעה לך?
שימי לב, יש לך הזדמנות נדירה להכיר באופן אינטימי מישהו ש(כנראה) אינו נימול...לרובנו אין את ההזדמנות הזאת, אז אולי את יכולה גם לראות בכך משהו חיובי? בסך הכל אתם רק בתחילת קשר, ואת תוכלי לרשום בהיסטוריה המינית שלך חווייה ייחודית. אפשר לראות בכך הרחבה של ההשכלה המינית שלך, את לא חייבת לקחת זאת כל כל קשה. נסי להיזכר האם היו אולי גם דברים ברפרטואר המיני שלך שבתחילת הדרך היססת אם לעשות אותם או אפילו נרתעת, והתגברת על כך ואולי אפילו יצא לך לטובה אחרי שניסית.
הרי כך אנחנו מתפתחים - מתנסים בדברים חדשים ומגדילים את המשחק שאנחנו משחקים בחיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)