מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- החייאת הזוגיותמאיה30/04/2009
שלום שמי מאיה ואני בת 33 נשואה +3. אני בזוגיות כ-10 שנים והגענו למשבר. אנו בטיפול זוגי, שעובד די לאט(ברור לי שזה תהליך) אבל בכל זאת הייתי רוצה לקבל עצות אם אפשר , איך ניתן להחיות שוב את הזוגיות? איך אפשר לגרום לבעלי להסתכל עליי באהבה? לגרום לו לרצות לומר לי מילים אוהבות? לרצות לחבק אותי ולהתקרב אליי ולא להיות שקוע בטלוויזיה או עסוק בעבודתו?
אני מנסה לחפש פעילויות שיחברו בינינו ויקשרו בינינו כי כרגע הקשר מבוסס ברובו על הבית והילדים. הזוגיות "יושבת" על קרקע רעועה כיוון שבינינו חסר בסיס מוצק.
עד כמה שידוע לי צריך בעצם חוויות משותפות של בילויים רק של שנינו, איזה בילוי או פעילות יכולים לעזור לנו לצבור חוויות שהן רק שלנו (חוץ מסרט, מסעדה ובאולינג)?
אשמח לשמוע רעיונות שלא דורשות הוצאה גרנדיוזית.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי..
shir.30/04/2009סדנה, סדרת הרצאות (אפילו הומוריסטיות, ויש הרבה) על זוגיות ומשפחה, כל דבר שיכול לקדם אתכם ולפתח את הקשר.
פיקניק, טיול של יום שלם מבוקר עד רב עם מסלולים ואתגרים, ליסוע לכמה שעות לאיזה חדר בבית מלון או לצימר שמיועד לתת פרטיות לזוגות.. שם את יכולה לדאוג שתחכה לו ארוחה, נרות וכד'.
לצלם אתכם בוידאו במהלך בילוי משותף ולתעד אתכם יחד, אח"כ לצפות ולצחוק..
קומזיץ? :) קצת בצלים ובטטות על האש באיזה מקום נטוש, רק אתם והמנגל.. אוטוטו קיץ, גם תוכלו לישון באוהל שתקחו איתכם ותקומו עם זריחה. והילדים? אצל סבתא וסבתא או דודה מתנדבת.. :)
תהיי יצירתית ותהיי פתוחה לכל דבר, מופרע או תמים.. :)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה עם שיר ובנוסף....
מירי11/05/2009היי,
הייתי ממליצה לך בחום לנסות בנוסף ללכת לאיזה בר אפלולי או אפילו דאנס בר ופשוט תשתו הרבה אלכוהול...אלכוהול משחרר ומעצים את המשיכה המינית (מחרמן) ומצחיק בלי סיבה מיוחדת ויגרום לכם לרקוד כאילו אין מחר ....וזו תחושה כיפית ומשחררת.(חזרו במונית ולא ברכבכם :-)
דבר נוסף, סטנד אפ....זה ה מ ק ו ם להשתחרר ולצחוק כאילו אין מחר ובסוף הבילוי ללכת לשתות איזה משהו בבר אפלולי ורומנטי ושבו על ספה בכדי שתוכלו לשבת אחד ליד השנייה ותימרחי לך בכיף בזרועותיו.
וכפי ששיר אמרה, לכו לחדרים הדיסקרטיים האלה של 3-5 שעות אך קחי עימך פריט לבוש מינימלי וסקסי בטרוף ואל תתביישי לעשות לו מופעים ארוטיים ואפילו קחי איתך טלפון עם מצלמה או לחילופין מצלמה ותתפרעי ותבקשי שיצלם אותך בערום בתנוחות מגרות בשביל ה-FUN וזה יגרה אותו בטרוף.
הנכונות שלך תביא אותך למטרה והנכונות של שניכם (אני מבינה שגם הוא נכון נוכח הטיפול הזוגי) תביא אותכם להצלחה מסחררת.
המון המון בהצלחה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)