מערכת יחסים מורכבת.

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מערכת יחסים מורכבת.
    ..
    03/05/2009

שלום,
    רציתי להתייעץ על מערכת יחסים שמאוד חשובה לי אך גם פוגעת בי.

זה התחיל לפני חצי שנה הכנו בבית ספר והתחברנו מאוד טוב גילינו שאנחנו מאוד דומים,לפעמים הרגשנו ממש כמו מראה אחד לשניה. הייתי אצלה בבית המון כמו בן בית המשפחה קיבלה אותי מאוד יפה ממש כמו בן ונקשרתי גם אליהם. היית ישן שם בחדר נפרד ככה במשך חודשיים
    הפסקה של שבועיים ואז שוב
    ואז התחלתי להרגיש אלייה משהו הייתי דומה אותנו מתנשקים
    אני מסתכל אליה ואני נמס אני כל כך אוהב את הבן אדם הזה.
    היא גם מאוד אוהבת אותי אני לא יודע בתור מה כי היינו כל כך ידידם טובים אני לא יודע אם היא נמשכת אלי היא אומרת שהיא לא רוצה לפגוע בי (היא בחורה שיוצאת מהון ומתחילים איתה המון והיא נפגשת וקשה לה להיות במחויבות)
    והיא אחת שמאוד אוהבת את הלבד שלה למרות היציאות בלילות והשינה ביום
    לא דיברנו כמעט שבועיים והתרחקנו בחודשיים האחרונות מאוד היא מתקשרת מדי פעם אבל אני יכול לשלוח לה הודוע תוהיא לא תענה היא כבר לא אומרת לי לבוא אלייה אנחנו רבים המון אני מקנא שהיא יוצאת עם בנים. שוחחנו לפני כמה מים והיא אמרה שהיא מרגישה חנוקה איתי כשיהא רוצה קצת את הלבד שלה בגלל זה היא התרחקה לפעמים נפגעתי מאוד כמובן אבל לא הראיתי את זה
    אני מאדו אוהב אותה אך אנחנו רבים המון אני לא יודע מה לעשות אני רוצה להיות איתה ואני חלא יודע מה לעשו היא רוצה חופש קצת איך לתת לה חופש? שנתתי חופש היא התנתקה לגמרי ואז חזרנו לדבר כשראינו אחד את השניה בלימודים
    היא בדאוןנים כאלה של דיכאון ואני לא יודע מה להגיד לה שהיא נמצאת במצב כזה מה עושים מה אומרים? היא אוהבת להיות לבד ולא לדבר עם אף אחד ומסתגרת בבית
    אני כתבתי המון מקווה שתוכלו לעזור לי
    תודה רבה,
    אגב אנחנו בי'ב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מערכת יחסים מורכבת.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להציע לה חברות

דורית כהן
    06/05/2009

תלמיד יקר, נראה לי שאתה מהסס להציע לה לעבור לשלב של חברות אמיתית. אולי אתה חושש מדחיה ומתשובה שלילית. יחד עם זה אתה מאוהב בה לגמרי, וכל האנרגיות שלך מושקעות בה. אולי הגיע הזמן לעשות מעשה ולהציע לה חברות ולקחת את הסיכון שהיא תגיד לך שלא מתאים לה, אבל לפחות אתה תדע איפה אתה עומד. אולי היא מחכה לצעד כזה מכיוונך? אינני בטוחה בכך, אבל קיימת האפשרות הזאת, שכל עוד אתה לא החלטי ולא מציע לה - היא לא יודעת איך אתה מרגיש כלפיה.
    במקרה והיא תגיד לך לא - לפחות תדע איפה אתה עומד ותבין שהיא לא מאוהבת בך כמו שאתה מאוהב בה, ותוכל להתחיל להתנתק רגשית.
    אפשרות נוספת היא שבתחילה היא לא תראה בך חבר אפשרי, אבל אם תמשיך לחזר ולגלות התלהבות - זה יכול לכבוש אותה. אתה אומר שהיא נערה מחוזרת - אם אתה רוצה אותה עליך להיכנס למשחק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו