מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא מבינה איך פירשתי אותו לא נכון..מירי05/05/2009
היה מישהו בלימודים שמאוד רציתי, הייתי בטוחה שהוא בעניין שלי גם, נוגע בי, מסתכל עליי כל הזמן, במבט אני רואה שהוא מתרגש. אפילו הייתה מסיבה והוא חיפש אותי ושאל אותי עם אני רוצה לשבת וישבנו לדברו ואף לפני שהלכתי הוא בא להגיד שלום... יש לנו חברים משותפים והוא הציע לי לנלך לאחד מהם והוא בא לאסוף אותי מהבית שלי , לא משהו שקורה בכלל! הייתי בטוחה שהוא בכיס שלי ואז שכל הקלפים היו על השולחן הוא לא רצה והעדיף אותי כידידה, זה הטריף אותי איך יכלתי להיות כל כך עיוורת? הכל היה שם? איך טעיתי ככה, איך אני אדע שפעם באה אני שוב לא אטעה? מה הוא באמת ראה אותי כידידה רק והשקיע ככה? השאלות האלה מטרפות אותי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התמונה הרגשית הפנימית לא נגישה לנו
דורית כהן06/05/2009מירי יקרה, זה חלק מתהליך ההתבגרות, להתנסות בהתחלות כאלו ולדעת שלא תמיד גברים מתנהגים אותו דבר, או מרגישים בפנים אותו דבר. סביר מאוד שמצאת חן בעיניו והוא שקל את האופציה של יחסים איתך, אבל כאשר התקרבתם קצת הוא ראה שלא מתאים לו. יתכן שהוא עדיין מאוהב במישהי אחרת, ואת היווית עבורו נסיון יציאה מן הקשר הקודם. הדברים מאוד מורכבים, ועליך תמיד להביא בחשבון שאינך מודעת לכל התמונה הרגשית הפנימית של האדם האחר, וההתנהגות החיצונית אינה תמיד מנבאת ומייצגת את מה שקורה בפנים. אפשרות אחרת להסביר את המצב היא שהוא לא מספיק נמשך אלייך פיזית - אולי את לא הטיפוס שלו, וגם זה חלק מן הלמידה שלנו לגבי כניסה לזוגיות - שלא כל העולם נמשך דווקא אלינו. וטוב שכך, שאנשים נמשכים לטיפוסים שונים, אחרת היו הרבה חסרי מזל שאף אחד לא היה נמשך אליהם.
נקודה נוספת, יש בחורים שהם סופר-נחמדים, ואם מישהי משדרת להם שהיא רוצה אותם הם ייענו לה מתוך נחמדותם.
ועוד אפשרות - כאשר אנחנו מאוהבים - היכולת שלנו לנתח מצבים יורדת, כי אנחנו מסנוורים, ועלולים לפרש התנהגויות מסויימות שהן בעצם נייטרליות אצלו - לטובת העניין, ולא לשים לב להתנהגויות הסותרות את רצוננו החזק שיקרה משהו חיובי בינינו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)