צריכה עזרה / ייעוץ דחוף!!!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה / ייעוץ דחוף!!!
    מודאגת
    06/05/2009

שלום רב.,
    לקח לי המון זמן לאזור את האומץ ולהעלות את הבעיה / סוד שלי על הכתב....
    אשמח לקבל תגובות ממי שמבין ו/או בעל מקרה דומה.
    אנחנו נשואים כבר 8 שנים עם ילדים.
    ניתן להגדיר את היחסים ביננו כטובים מאוד, ואנחנו אפילו נתפסים כזוג אידיאלי.
    שנינו בעלי משרות מכובדות והכנסה יפה.
    במהלך ההיכרות והנישואים שלנו בדר"כ מריבות על נושאים פעוטים ולא על כסף, חינוך וכו'...

כבר זמן רב אני חושדת שבעלי נמשך לגברים, גיליתי שהוא גולש באתרי גברים, התעמתי איתו פעם אחת והוא כמובן הכחיש. אני מאוד אוהבת אותו אבל מתהלכת עם תחושה מאוד כבדה ולא מסוגלת להסתכל לו בעיניים. אין צורך לציין שאני מאוד פגועה מהעובדה שאני חיה בשקר.
    לפני יומיים התעמתי איתו שוב לאחר שמצאתי את אחד הפורומים של הגברים פתוח, כמובן שחיכיתי להזדמנות הזו לתפוס אותו על חם, ראיתי שם התכתבויות שלו עם גברים ואפילו רמזים שהוא נפגש עם חלקם. נרשמתי לאתר הזה בזהות גברית כמובן והתחלתי להתכתב איתו. אין צורך להביע את הזעזוע והעלבון והפגיעה העצומה שחשתי כאשר קראתי את תשובותיו.
    איך אפשר לחיות עם אדם שיש לו נטיות לבני מינו? מאוד מבולבלת ומפחדת לאבד אותו.
    אני מתמודדת עם הסוד הזה לבדי, לא מסוגלת לספר לאף אחד ולו מפאת כבודו....
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה / ייעוץ דחוף!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בזהות המינית

דורית כהן
    06/05/2009

מודאגת יקרה, צר לי על מה שאת עוברת, וצר לי גם עליו. סביר לחשוב שחשדותיך מוצדקים וכי יש לו משיכה לגברים. אחת השאלות היא אם הוא הומוסכסואל חבוי, הנלחם בנטיותיו או שהוא ביסקסואל. אם אתם מקיימים יחסי מין סדירים ומהנים, אז יש להניח שהוא ביסקסואל. אגב, מחקרים אחרונים מגלים שבכל אדם יש קצת נטייה הומוסכסואלית, ויש היום טענה שזה משתנה כמותי. שיש אנשים שיש בהם נטייה חזקה ודומיננטית להומוסכסואליות, והם לא יכולים כלל לקיים יחסי מין עם נשים, ויש גברים שאין בהם כלל נטייה כזאת והם לא מוסגלים כלל להימשך לגברים, ויש כאלה שהם איפשהו באמצע, ויכולים גם וגם.
    את אומרת שאת מאוד אוהבת אותו. לדעתי כל עוד הנטייה הזאת מוסתרת - מושקעת בכך המון אנרגיה מיותרת, פחד - תארי לך כמה את מסתירה זאת, והכפילי זאת פי כמה כאשר מדובר בו עצמו! זה לא מצב בריא, ההסתרה הזאת. אני מציעה שתחפשי על כך חומר, ואולי תלכי לייעוץ למומחה בתחום הזהות המינית, לפני שאת פותחת איתו את הנושא הזה.
    ישנו פורום שאני מתרשמת ממנו טוב, הנקרא
    פורום "שרינק פרנדלי" - ייעוץ פסיכולוגי להומוסקסואלים, ביסקסואלים ומתלבטים, ומנוהל ע"י ד"ר גידי רובינשטיין, נסי לגלוש לשם ולראות אם זה עוזר לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו