מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עסק משפתי-מריבות בפונטציהס15/08/2007
אנחנו הולכים לפתוח עסק משפחתי . הבעיה היא שעד היום עשינו כל דבר ביחד .החשבונות שלנו ביחד. ההוצאות ביחד הכל..אין מצב שהוא היה עושה משהו כלכלי בלי לערב אותי. וכן להפך (למרות שבפועל אני מחזיקה את כרטיס האשרי בארנק. אני תמיד מתיעצת איתו לפני כל קניה אם היא כדאית או כדאי לחסוך . למרות שברוב המקרים הוא תמיד אומר לי שאעשה מה שאני רוצה והוא סומך עלי
אבל פתאום בעסק הזה הוא אמר לי שנשים הם מחוץ לעסק!! (הוא מתכוןן עלי ועל אשת השותף) כך חד וחלק. אני פשוט בשוק אני לא רגילה לזה..שפתאום אני לא מעורבת.למשל הוא רוצה ללכת עם המתווך לראות מקומות להשכרה בשביל העסק. והוא לא רוצה שאני אבוא איתו. רק הוא והשותף. (בעבר תמיד הוא בקש ממני מאו ד שאבוא ושחוות דעתי חשובה לו) אני יודעת שזה לא בא מצד השותף. דווקא בעלי הוא זה שיזם את כל הרעיון הזה. נשים בחוץ! אתמול דברתי איתו. אמרתי לו שאני מופתעת ולא רגילה לזה שפתאום אני לא מעורבת. אבל הוא ממש התעצבן. הוא טען שהוא רוצה להפוך אותי למלכה שלא צריכה לעבוד קשה. ואני כועסת(סתם תרוץ כי אני לא אחת שיכולה לשבת בבית ולא לעבוד)
ןאם אני כן רוצה להתערב. אז חבל על הזמן. והוא פשוט לא יפתח את העסק וזהו. הייתי ממש צריכה להבטיח לו . שאני אפילו לא אשאל שאלות כדי שהוא יסכים ל"חשוב" על העסק שוב. (אנחנו צריכים את זה מאוד מבחינה כלכלית)
למה הוא מתנהג כך פתאום?
האם אני מגזימה בדרישה שלי להיות אישה ומעורבת בכל דבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עסק משפחתי-מריבות בפוטנציה
יהודית ברגמן16/08/2007רבקה יקרה! בעלך רוצה מעט עוצמה, חופש ועצמאות וזה לא מגונה מצידו גם לרצות לגונן עליך. אך כיוון שמדובר בהתחייבות כלכלית של שניכם- במקביל לחופש, הוא בהחלט צריך לשתף וליידע אותך, עם תחושה שאת סומכת עליו ולא שולטת בו במחשבות ובהוצאות. הדברים צריכים לבוא לביטוי בשיחה והקשבה ולא בחקירה כדי שלא ייאלץ להסתיר מפניך מהלכים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)