מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איך ממשיכים הלאה??טלי15/08/2007
לאחר 3 שנים של קשר לסבי ולאחר מריבה קשה מאוד אשר סבבה סביב העובדה שחברתי מחוץ לארון ואני לא חברתי רצתה להפרד בטענה שהרגשות שלה אליי נשחקו וקשה לה לתת לי מה שהיא נתנה עד אז. אני לא רציתי להפרד אך חברתי שחוזרה על ידי בחור החליטה שהיא רוצה לנסות להיות איתו ( יש לציין כי היה לה ניסיון מיני עם גבר בעבר אך היא הבינה שזה לא בשבילה) ולי היא אמרה שיש לה איזשהו רגש לא מובן אליו. לאחר כחודש קשה מנשוא עבורי חברתי הציעה שנחזור מאחר ועשתה טעות עם אותו בחור, שזה לא הלך ושהיא הייתה איתו רק בשל המשבר שעברנו. יש לציין שלטענתה הם לא שכבו רק התנשקו על השפתיים והתחבקו. לטענתה זה היה שונה ממה שחשה איתי אך לא הבנתי ממנה אם זה שונה טוב או שונה רע. החלטנו לחזור אבל אני לא מצליחה להשתחרר מן העובדה שהיה לה רגש אל מישהו אחר ושאם קרה מה שקרה מתוך משבר איך אפשר לסמוך עליה במשבר הבא? נכון לעכשיו אנחנו מנסות אך זה קשה כתוצאה מהמשבר והחודש עם אותו בחור הרגשות שלה אליי מבולבלים ורמת הנשיקות החיבוקים והסקס ירדה מלפני הפרידה. היא מבקשת ממני זמן להתאושש וקשה לה עם זה שאני לא מקבלת מה שהיא נתנה קודם. היא עובדת עם אותו בחור ואיך אני אדע שהיא לא תרצה אותו שוב למרות שהיא טוענת שאין לה רגש אליו והוא היה טעות? אני משערת שהוא עדיין מחזר אחריה רק יותר בעדינות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יצר הקנאה יכול להיות הרסני לקשר
יהודית ברגמן16/08/2007טלי יקרה!
בכל יחסים יש עליות ומורדות. את צריכה לקבל את ההתלבטויות שהיו לחברתך בהבנה, כי למרות ההתלבטויות הלגיטימיות ובדיקת הקשר הקצר שהיה לה עם הבחור - למרות ואחרי הכל, היא חזרה אליך. אז אולי הקשר ביניכן יותר טוב ממה שחשבת. תסתכלי על הפן החיובי. ואם את לא סומכת עליה- דברו! תקשורת תקשורת תקשורת. לא הבנת מדבריה אם הנשיקה איתו היתה שונה טוב או רע מזו שביניכן. שאלת אותה? ניחשת, ואת מתייסרת בשאלות. דברו. יצר קינאה יכול להיות הרסני לכל קשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)