בגידה במחשב

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בגידה במחשב
    גלי
    11/05/2009

שלום אנחנו זוג החיים ביחד כ-8 שנים ועומדים להתחתן, אולם גם לפני כן אנו חיים בחיי זוגיות מחייבים מאוד
    לפני מספר ימים מצאתי במחשב של בן זוגי כי הוא פרסם הודעה באתר הכרויות כי הוא מחפש בחורה לסטוצים לא מחייבים כמו כן הוא הבהיר במודעתו כי הוא תפוס
    מלבד פרסום ההודעה ראיתי כי הוא לא יזם קשר עם אף אחת וגם לא ענה למודעות שפנו אליו
    אותי זה מאוד הכעיס העליב וכו' וכו' ואני מרגישה נבגדת ואני לא רואה טעם להמשיך
    מצד שני באמת לכאורה אין לי הוכחה ממשית לבגידה אך בפרסום מודעה שכזו אני מוצאת נכונות לבגידה
    כמובן כמו שרבים לפני אומרים אני מאוד רוצה לשכוח ולהמשיך במיוחד לאור מציאות החיים הכלכלית והקושי בכל המובנים של פרידה מצד שני אני לא סומכת עליו
    כשאני מנסה לדבר איתו הוא מסרב לדבר על כך וכועס כי פגעתי בפרטיותו
    זה לא הפעם הראשונה שאני מוצאת אותו מפתח יחסים מיניים באינטרנט אך בפעם הקודמת הוא פטר אותי בכך שזה סיקרן אותו ולא קרא שום דבר וזה זניח
    גם הפעם הוא מנסה לפטור אותי באותו תירוץ אך הבעיה היא שהוא גם מתעלם מהדברים לא מוכן לדבר עליהם ואנו מתכתבים בהודעת טקסט נוראיות
    אשמח לקבל את תגובתכם
    כמובן שחשבתי על יעוץ זוגי אבל בשביל זה הרצון שלי הוא לא מספיק
    תודה גילי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בגידה במחשב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ושוב ...על "אי" של פרטיות

דורית כהן
    12/05/2009

גלי היקרה, מה בסך הכל קרה? במידה מסויימת קשרים וירטואליים הם כמו הרחבה מסויימת של המוח שלנו. הרי כולנו מרשים לעצמנו בפרטיות של מחשבותינו - "להתחיל" עם מישהו שנראה טוב, שמושך אותנו, ולדמיין איך זה יכול היה להיות איתו. עלינו להסתגל בימים אלו לכך שהמחשב והאינטרנט מאפשר לכל אחד מאיתנו הרחבה מסויימת של האופציות המחשבתיות הללו, לרמה של אינטראקציה אמיתית עם מישהו בעבר השני. כלומר - הסיכון גדל לעומת המצב הקדום יותר בו זה היה נשאר רק בתוך מוחנו הקודח... המשחק הוירטואלי הזה מזין צורך חזק שיש כמעט לכל אחד בריגוש, בהרפתקנות, בחידוש...
    לפעמים אדם זקוק ל"אי של פרטיות" שיהיה נסתר מבן הזוג שלו, ובו ירגיש חופשי לממש פנטזיות שאינו מעז לממש עם בת זוגו, או לפחות לחוש את הריגוש המתלווה לאפשרות לממש פנטזיות כי לא בטוח שכאשר זה מגיע לאפשרות של מימוש - הוא אכן פועל ובוגד ממש. יתכן שהוא רק מתקרב אל הסף וזה מה שמרגש אותו אבל אינו עובר את הגבול. אם את תהפכי לחשדנית וחוקרת, ומאשימה - זה עלול לפגוע בשניכם ולהתפוצץ מתישהו.
    אפשרות מסויימת להתמודד עם המצב החדש, המעיד על צרכים בלתי ממומשים או צורך ביציאה מן השיגרה היא לבחון יחד איתו הרחבה של החוויות הזוגיות שלכם בתחום המיני כמו סדנת טנטרה שמאפשרת ריגושים והיכרויות עם זוגות אחרים בצורה פתוחה, ולהתנסות קצת ברמה מסויימת של קנאה, שאולי כדאי קצת לעבוד עליה, לרווח אותה.
    הצעה נוספת - לקרוא בעיון את הספר הנהדר "אינטליגנציה ארוטית" של אסתר פרל, המדבר מאוד בפתיחות ובחדשנות על המיניות אצל זוגות נשואים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כגבר אני אומר לך,

אדון ליאון
    13/05/2009

לא הייתי פותח כרטיס באתר היכרויות מבלי לנסות לממש אותו,
    בן זוגך לא הולך לשמור לך אמונים ואת צריכה לבחור אם איתו
    את היית רוצה להמשיך איתו את חייך, אישית אני חושב שבגידה
    בהכרה/הסכמה של בן הזוג לא צריכה להעיב על הזוגיות.
    גם אם הוא יעמוד בפיתוי באופן זמני עכשיו, בעתיד הוא לא יהסס לבגוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וכאישה אני עונה לך

מירי
    14/05/2009

זאת בגידה !!! תפנימי, זאת בגידה והעובדה שהעניין לא התממש אינה מעידה על נאמנותו של בן זוגך אלא כנראה פשוט טרם אזר אומץ/לא מצא מישהי מספיק מושכת לטעמו וכו'...זהו עניין של זמן עד שהוא יבלה בין הסדינים עם אחרת.
    "בוגד" זה אופי....וזהו בדיוק הסממן של בוגדני. אני לא הייתי מהססת לברוח .
    אגב, הוא ממש אבל ממש חצוף שמעיז בכלל להתעצבן עלייך שחדרת לפרטיות שלו....את הקלישאות העלובות האלו שישמור לעצמו ושלא יזלזל באינטליגנציה שלך (ידוע שההגנה הטובה ביותר היא ההתקפה).
    ברחי כל עוד נפשך בך! זוהי אינה פרטיות שמתבססת על וירטואליות...לא צריך להיות טיפשים ועיוורים, זוהי הבגידה בהתגלמותה גם אם טרם מומשה.
    עוד לא התחתנתם ואתם זוג צעיר לכן אני חושבת שהמקום של הריגושים ומימוש פנטזיות צריך להיות ביניכם ....לפחות, לעת עתה !
    בהצלחה יקירתי...מקווה שתשכילי לחיות עם גבר שראוי לאמונך ולא לאחד שמוצא זמן ואנרגיות לשוטט בכאלה מקומות ....ושלא ימרח אותך עם השטויות של "ביזבוז זמן" והנאה וירטואלית בלבד...זה או נאמן או שלא !!! ובן זוגך, לא !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו