פיצוץ וניתוק

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פיצוץ וניתוק
    תמי
    12/05/2009

אני וחבר שלי שנה ביחד, גרים ביחד 9 חודשים. אנחנו רבים הרבה, זה כבר חצי שנה, לאחרונה הריבים החריפו (רוב הריבים הם הצפרצויות שלי עליו), רציתי שנלך לטיפול זוגי והוא התעקש שרק אני אלך לטיפול.
    בסופ"ש היו ריבים נוראיים והוא החליט שהוא רוצה שנתנתק לזמן מה ואולי אפילו לתמיד.
    אני בדיו קהתחלתי טיפול השבוע (טיפול בכעסים שלי, אני מודה שהם אכן נוראיים).
    הוא לא מוכן לשמוע על לתת לי עוד הזדמנות כרגע, הוא רוצה שאני אצא מהבית וכמה שיותר מהר, הוא מרגיש שהוא חייב את זה אחרת זה לא ילך.
    אני ממש לא רוצה לעזוב את הבית, בטח לא אם זה רק לתקופה של חודש-חודשיים.
    לא יודעת מה לעשות, התחלתי להסתכל על מודעות וזה עשה לי כ"כ רע. מצד שני לא רוצה למנוע ממנו את מה שהוא אומר שצריך. בינתיים אנחנו ישנים בחדרים נפרדים ומנסים להמנע אחד מהשני כמה שיותר (מגיעים מאוחר הביתה וכו').
    מה עושים?
    את חושבת שעזיבתי את הבית היא הצעד הנכון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיצוץ וניתוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאזור אומץ ולעזוב

דורית כהן
    12/05/2009

תמי היקרה,
    אני מציעה לך לקחת עצמך בידיים, לאזור אומץ ולעזוב כמה שיותר מהר, ואז באמת לעבוד על עצמך בנוגע להתפרצויות הזעם האלו, כי מעטים יהיו בני הזוג שיוכלו להחזיק מעמד מול סגנון כזה, ובכלל כדאי לעבוד על כך בשביל עצמך. המשיכי בטיפול שלך, נסי קצת ללמוד מאיפה "ירשת" את הסגנון הזה. בדרך כלל אני מוצאת שזה משהו שראית בבית, שכך התנהג אחד ההורים שלך, ועלייך לפתח יכולות תגובה חדשים, אחרים למצבים בהם את מוצאת עצמך מאוד מתוסכלת.
    יתכן שאחרי שתעברי שינוי - אם יש ביניכם אהבה חזקה - יהיה סיבוב שני לאהבה שלכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו