מתלבטת לגבי גירושין

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מתלבטת לגבי גירושין
    חגית
    12/05/2009

שלום רב אני נשואה 10 שנים עם 2 ילדים הנישואין שלי פחות או יותר שיגרתיים אנחנו רבים מדי פעם
    בשנים האחרונות בעלי מאוד עתבני וממורמר חסר סבלנות סה"כ הוא בסדר אנחנו פחות או יותר 2 אנשים שחיים תחת קורת גג אחד הבעיה היא שכל פעם במצבי רוח שלו הייתי מתנתקת מהמצב ולאט לאט התרחקתי ממנו אני מרגישה היום שאני כבר לא אוהבת אותו בכלל חוץ מאשר שהוא אבא של הילדים שלי אני מעדיפה לחיות בלעדיו מאשר איתו אני גם מרגישה הרבה יותר כיף ונחת ורגועה כשהוא לא בבית מאשר שהוא בבית ואני חושבת שאני די בטוחה לגבי זה שאני לא אוהבת אותו .
    בשבועיים האחרונים דיברתי איתו שלא טוב לי ואני מרגישה מאוד ריחוק ממנו אבל לא הייתי מסוגלת להגיד לו שאני לא אוהבת אותו . הוא מאוד נפגע ולקח את זה קשה כי הוא לא רוצה לאבד אותי והא אוהב אותי וסיפרתי לו שההתנהגות שלו הרחיקה אותי מאוד וקצת קשה לי להיות קרובה אליו ,
    אני גם לא נמשכת אליו וזה בעיה של הרבה זמן אנחנו שוכבים מעט פעם בחודשיים בגללי ואני יודעת שה לא בסדר אבל אני פשוט לא מסוגלת . אני לא יודעת מה לעשות אני ממש שבר כלי מצד אחד אני לא רוצה לפוע בו מצד שני אני דואגת לילדים שלי בת 5 ובן שנה והצד שלי הוא שאני חושבת למרות שאולי זה אגואיסטי שאני לא צריכה לחיות במועקה ועם מישהו שאני לא אוהבת אני בת 32 ונראית טוב אבל מאוד מפחדת מלהתגרש ומה יגדיו ולהתמודד עם כולם במיוחד עם הפגיעה בו אני פשוט לא מסוגלת להגיד לו שאני כבר לא אוהבת אותו . מה אני צריכה לעשות רע לי קשה לי ואני לא יודעת אם אני עושה את הבחירה הנכונה , למרות שאנילא מאושרת . תעזרי לי בבקשה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתלבטת לגבי גירושין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייבים ייעוץ זוגי

דורית כהן
    21/05/2009

חגית היקרה, סליחה על העיכוב בתשובתי. כל מה שאת כותבת מאוד מאפיין זוגות שחוקים, שלא למדו להיות קשובים האחד לצרכים של השני וזה הרחיק אותם זה מזו. האהבה (שהיתה פעם) קבורה עכשו ע"י המון שכבות של אכזבה, תסכול, כעס. מה שצריך לעשות הוא להסיר את השכבות הללו ולבחון האם האהבה תחזור ותבצבץ לה, או שהיא כבר איננה. ואת זה ניתן לעשות אך ורק בייעוץ זוגי רציני. תתפלאי כמה מהר ניתן לחזור לזוגיות נעימה ונרגשת ולטפל אפילו בחוסר המשיכה המינית.

אינני מבטיחה לך שזה יצליח, אבל שווה ניסוי, ולו רק כדי שתהיי יותר שלמה עם עצמך - אם זה לא יוכיח את עצמו -ומול הילדים שלך כאשר יגדלו וישאלו מה קרה להורים שלהם שהתגרשו שאכן אין ברירה.
    מאחלת לך ולבעלך המון הצלחה באשר תבחרי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו