מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יחסים לפני חתונה- הדרדרויערית16/08/2007
אני עם חבר שלי כבר 3 שנים. אני לא יכולה להגיד ש3 שנים האלו עברו בלי מריבות להפך אנחנו עדיין רבים הרבה . ובגלל שטויות לא משהו רציני. אנחנו גרים בנפרד והוא גר בעיר אחרת . אך בעוד חודש אנחנו מתחתנים - אבל קרה דבר מאוד מוזר אחרי אירוסין הוא התחיל להתנהג אחרת , הוא מראה עכשיו את האופי אמיתי שלו לא אכפת לו שאני נעלבת, פעם כשדיברנו בטלפון ורבנו הוא ישר התקשר והשלמנו ועכשיו הוא לא מתקשר בחזרה . קודם הוא ניסה להראות לי איזה טוב הוא איך הוא אוהב אותי ואיזה חייה הוא במיטה- עכשיו טיילנו בטיילת וראינו זוג צעיר והוא אומר לי " רואים שהם רק הכירו , כי רואים שהוא רוצה להרשים אותה" ואני אומרת ואתה גם רוצה להרשים אותי- אז הוא ענה לי בשביל מה את כבר שלי- זאת אומרת נהיה ממש אחר. אנחנו מתראים פעמיים בשבוע ובפעם שעברה כשבאתי אליו ישבנו כמעט כל היום ראינו טלוויזיה- בשבילי זה מאוד מעליב כי אנחנו עדיין לא גרים ביחד- נראה לי שזה אומר שאין לו רצון. הוא בא פעם בשבוע כי א ומר לי שעכשיו צריך לחסוך- אבל אני לא מבינה כגבר- האם מספיק לו פעם-פעמיים בשבוע. הוא נהייה פחות אכפתי- ואני לא יודעת מה לעשות- אם ככה קורה כבר לפני חתונה מה יהיה הלאה. הוא השתנה... אני לא יודעת נראה לי זה מראה שהוא איבד את החשק אלי? מה את חושבת. אבל לעומת זאת הוא מאוד רוצה להתחתן הוא מאוד קנאיי כשאני לובשת חצאיות תמיד מבקש ממני להוריד כי לא נעים לו שכולם מסתכלים. זה נראה לי עכשיו מאוד חשוד.. זאת אומרת נראה לי שעכשיו יש שגרה ביחסים הוא לוקח אותי בתור מישהי שכבר שלו ולא צריך להשקיע מה אפשר לעשות במצב שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש בעייה בצורך להיות מחוזרת כל הזמן
דורית כהן16/08/2007למה שאת מתארת יש שני היבטים, לדעתי:
1. באמת קיימת אפשרות שלאחר שהוא "כבש" אותך והבטיח אותך לעצמו - הוא איבד עניין. במקרה כזה תבדקי קודם כל בינך לבין עצמך - מה את מוצאת בו מעבר לתשומת הלב שהוא נהג לתת לך. זו ההזדמנות להכיר את אופיו בלי העטיפה הנוצצת של תשומת הלב והחיזורים והמחמאות. תבחני עד כמה אתם מסוגלים לשוחח, לשתף זה את זו בעולמות הפנימיים שלכם. תבחני האם יש לכם הסכמות על המטרות הגדולות בחיים - ילדים, מקום מגורים, עבודה, סגנון מגורים, חלומות משותפים. האם יש לכם תחומי עניין משותפים? האם את עדיין מאוהבת בו? יש פרפרים?
2. אפשרות שנייה היא שאצלך יש צורך חזק מדי בתשומת לב ובחיזורים, ואם את טיפוס כזה, תדעי לך שזה מאוד מעייף את הגברים...הם לא יכולים לעמוד בקצב שלך ולספק לך מספיק מחמאות ומחוות של אהבה ורומנטיקה, ובעצם את תתאכזבי מכל גבר אם מה שאת מצפה ממנו זה להמשיך להעניק לך את הדברים הללו. יש חיים אחרי החיזורים, אם כי אני יכולה להבין שנורא כיף להיות בתקופה הראשונית ההיא. אבל אם תחשבי על כך, אלה לא החיים עצמם. עכשו יש צורך למצוא משהו אחר לעשות יחד, ולבחון האם הוא האדם המתאים לבלות איתו את חייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)