מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זוגיות במשבר רציניליאנה13/05/2009
אני בת 32 נשואה 11 שנה +3 ילדים בעלי מלמד קבלה ומזה כשנה וחצי התחברה אליו בחורה שבמהלך השנה וחצי שהיא לומדת ונמצאת איתו כל היום היא גם התגרשה וכל זה בתמיכתו ועצתו של בעלי . הם מתכתבים המון במסרונים שבהם הצצתי פעמים רבות והיא מבטא את אהבתה אליו ואת תודתה על כך שפגשה אותו בחייה. ולא תוכל לחיות בלעדיו ץ מריבות רבות עברנו ועדיין על הנושא הזה . הו אלא מוכן שהיא תצא מהמקום בו הוא מלמד בטענה שהיא חלשה וצריכה תמיכה . תמיד הוא מציין שהוא אוהב אותי ורוצה שאראה טוב (היא רזה מאד יש לציין)אני נמצאת בבעיה קשה של חוסר אמונה בו !עקבתי אחריהם ותמיד חיטטתי לו בפלאפון ועוד בלי סוף והיא לא מרפה ממנו . תמיד אוהבת אותו וכל בוקרא אוספת אותו אני פשוט חיה תמיד בפחד לא מזה שהוא יעזוב אותי כי הוא תמיד אומר שזו לא כוונתו (יש לה שני ילדים והוא לא בקטע של לגדל ילדים אחרים )אני מרגישה שהיא מעין שעשוע בשבילו או כיף מסויים , משפיל מאוד ! אני מרגישה גמורה לחלוטין , מה שהוא חושב שזה צריך לדרבן אותי ... מה עליי לעשות אודה לכם על עצה או עזרה !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטפח את עצמך מכל הבחינות
דורית כהן21/05/2009ליאנה היקרה, אני מבינה את חששותיך, אבל את לא יכולה להקיף את בעלך בחומה בצורה, מה גם שבתור מי שמלמד קבלה - יש להניח שאחרי הבחורה הזאת תגיע גם בחורה אחרת שתראה בו מושיע ואולי קצת תתאהב בו. הדרך היחידה להתמודד עם רגשותייך היא להתחזק מבפנים. אני חושבת שהחששות והקנאה מגיעות על רקע של חוסר בטחון בעצמך. את לא מספיק סומכת על עצמך שאת נראית מספיק טוב, שאת מספיק חכמה ומעניינת עבורו. ולכן, אני נוטה להסכים עם מה שהוא אומר לך - שהמצב צריך לדרבן אותך לעשות דברים עבור עצמך, הן מבחינה חיצונית - לטפח את עצמך, לעשות התעמלות, כושר, והן מבחינה נפשית - ללכת ללמוד משהו להתעשר מבחינה זו, שיהיה לכם יותר מעניין יחד. כי הוא לומד ומלמד ונפגש המון עם אנשים שונים ומרגיש שהוא מביא תועלת. חפשי גם את משהו שיעסיק אותך, בנוסף לטיפול בילדים שלכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)