מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אשתי עם גברים אחריםאנונימי14/05/2009
שלום רב
אני ואשתי בגילאי ה-30 נשואים + 2 ילדים + 1 בדרך
יש לי פנטזיה שהיא מאוד רחוקה מהמציאות והייתי מאוד רוצה לממש אותה.
היינו בטיפול מיני אך לא הגענו לשום כיוון.
הייתי רוצה שאשתי תשים לי מתקן צניעות לגברים ותשמור ת המפתח סביב צווארה.
לאורך כל הזמן הזה, אני ממלא אחרי כח משאלות ליבה. חשוב לציין שאני הופך להיות מאוד אנרגטי ויעיל כאשר אני לא גומר, אבל קשה לי להפסיק בעצמי.
אני גם מפנטז על אשתי עם עוד גברים. הבנתי ממנה לאחרונה שהיא הייתה מוכנה להיות עם חבר שלה לשעבר. זה מאוד מדליק אותי, אך היא לא עושה כלום בנידון. איך אני יכול להתקדם? האם הפנטזיה שלי נורמלית? האם לנסות לשכנע אותה לממש משהו שהיא גם רוצה?
לא איכפת לי לתקופת ניסיון להיות מנוטרל מינית ולטפל בילדים ובנקיונות הבית והיא תנהל רומן מהצד שיספק אותה מינית. אני אספק אותה משפחתית. כמובן שהכל יהיה סודי ולא יוחצן החוצה.
תעזרו לי בבקשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לאנונימי
אבי16/05/2009שלום לאנונימי,
גם אני במצב משיפחתי זהה לשלך, וגם עם מחשבות פנטזיות זהות לשלך.
לא צינתה מהם הנטיות המיניות שלך? וגם פנטזיה זה דבר מאוד לגיטימי. לדעתי אם אישתך מוכנה אז תרים את הכפפה ותיזום יש מלא צטים של גברים שמעונינם להיצטרף לגוזות.
בהצלחה, אבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם לבחון את יציבות הזוגיות שלכם
דורית כהן21/05/2009אנונימי יקר, אני מציעה לא למהר לעבור להגשמת הפנטזיות האלה. יש פנטזיות שכאשר מגשימים אותן ישנה אכזבה קשה, ומכיוון שאשתך מעורבת ויש לה תפקיד ראשי - חשוב מאוד לשמוע מה היא חושבת על כל הסיפור, עד כמה זו פנטזיה משותפת של שניכם או שהיא בקושי מצטרפת. אני חושבת שעליכם לגשת לייעוץ זוגי בעניין הזה. במידה והתחומים השונים של הזוגיות אצלכם הינם חזקים, כלומר הסקס הוא טוב, תקשורת זורמת, יש התחשבות זה בזו, יש צמיחה והתפתחות של כל אחד מכם בזוגיות - זוהי קרקע יותר יציבה שממנה ניתן להתקדם באופן איטי ומבוקר להגשמת הפנטזיות שלך. במידה והיציבות שלכם כזוג לא טובה - אזי חוששתני שהגשמת הפנטזיות האלו עלולה לזעזע אותן לבלי חזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם את מכירה יועצת מתאימה
אנונימי22/12/2009האם את מכירה יועצת זוגית מתאימה שיכולה גם לדחוף להגשמת הפנטזיות האלה, שלא תצא מנקודה אובייקטיבית אלא מנקודה שתעזור להגיע לשם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
naama24/12/2009אני מבינה ממה שכתבת, שכבר אין בכם את הרצון לאינטימיות.
אני מציעה לבנות מחדש את הרצון שלכם לזוגיות טובה באמת. אני מציעה לא להאמין לפנטזיות כמו שהזכרת, וכן להתמקד במה שבאמת חשוב להשקיע בו אנרגיות.
תחדשו את הזוגיות שלכם, תתאהבו מחדש, תעשו דברים שמקרבים אתכם, תעריכו את הזוגיות שלכם, ואז תראו כמה אינטימיות זה דבר מופלא, מחייה, ומרגש מספיק בשביל לראות שהפנטזיות האמיתיות שלכם מתגשמות כל רגע.
אם זה כיוון שנראה לך נכון ללכת בו, תכתוב כאן ואני אפרט כיצד לדעתי אפשר להמשיך ללכת.
בהצלחה
נעמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)