מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מאוד מבולבלת אבל מאודסיוון15/05/2009
שלום!
אני בת 30, גרושה ואמא לילדה בת 4, הסיפור שלי קצת מורכב , הגרוש שלי רצה שנחזור אחד לשני לפני מספר חודשים אחרי שאנחנו גרושים כבר שנתיים, בזמן הזה היה לי ידיד מאוד מאוד טוב שהיינו מבלים המון יחד ולא היה בינינו כלום מעבר לידידות נהדרת, היה בינינו מתח מטורף אבל אף אחד לא יזם והמצב נשאר ככה, ולי היה לחץ מכולם לחזור לגרוש שלי ולנסות לשקם את היחסים אז אמרתי שאני אנסה , ניסינו והיינו יחד בסך הכל שבועיים וסיימתי את זה מהר, ולא אהבתי להיות שם היום בדיעבד אני חושבת שלא נתתי מעצמי כי הייתי מאוד מעוניינת בידיד , אחרי שהקשר עם הגרוש הסתיים הידיד שלי החליט שאנחנו חייבים לנסות להיות יחד, וניסינו היינו חודשיים הכי מופלאים שהיו לי ואז אמר לי שהוא מאוד מבולבל שאני כל מה שהוא מחפש בבחורה אבל הוא לא יודע עם הוא מסוגל עם הנטל של הילדה שלי הידיד שלי בן 28, בכל מקרה ניסינו להתנתק אחד מהשני ללא הצלחה , אנחנו בקשר , מתראים ומתים אחד על השני, אני יודעת שאין לזה עתיד אבל קשה לי להרפות.עכשיו הגרוש שלי שוב רוצה לנסות כי הוא טוען שלא נתנו לזה מספיק הזדמנות אמיתית(הוא צודק) עכשיו אני מבולבלת כי מצד אחד יש את הידיד שאני יודעת שהוא לא יקבל את המצב שאני עם ילדה כי זה מפריע לו ומצד שני אני חושבת אולי כן לתת הזדמנות לגרוש שלי , אני מושכת את הגרוש שלי כל הזמן עם התשובה עוד חודש ועוד חודש בטענה שעוד לא החלטתי ומצד אחד לא הוגן ומצד שני אני לא רוצה להחמיץ את ההזדמנות...
מה לעשותתתתתתתת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאפשר לעצמך להיות קצת לבד
דורית כהן21/05/2009סיוון היקרה, סליחה על העיכוב בתשובתי.
אני קולטת שאת פועלת מתוך רגשות חזקים, ומאוד נותנת לרגשות שלך להשפיע על הכיוון בו את בוחרת. אבל לא טוב להיות יותר מדי זמן במקום של התלבטות. אם את חושבת שהיחסים עם הידייד לא יובילו לשום מקום - הכריחי את עצמך להתנתק, כי את עכשו אמא לילדה וזה לא משהו שישתנה...אם את חושבת ברצינות לתת צ'אנס לגרוש שלך - אני מציעה לך להמתין חצי שנה. אסביר לך למה:
אני חושבת שעליך להיות תקופה מסויימת לבד, עם עצמך. לי זה נשמע כאילו מאוד קשה לך להיות ללא בן זוג, ואת מאוד נסחפת - או לידיד או לגרוש, רק לא להישאר לבד. את עשוייה לגלות שלא כל כך גרוע להיות קצת לבד, להכיר את עצמך, להתיידד עם עצמך, לגלות את הדברים הטובים שבך, ומן המקום הזה להחליט האם נכון עבורך לתת צ'אנס לגרוש שלך או להתקדם הלאה. יש הרבה גברים שכן יהיו מוכנים לקבל גרושה עם ילדה.
אם את מחליטה לחזור לגרוש - עשו זאת עם ליווי של ייעוץ זוגי, כדי להגדיל את הסיכוי שזה יצליח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל תודה על תשובתך אבל...
דורין21/05/2009את אולי יכולה להמליץ לי על ייעוץ למי אני יכולה לפנות בנושא הזה
אני מאוד אשמח
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)