מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ממורמרת ומתוסכלתAnni17/05/2009
שלום רב! אני בת 27, נשואה לבחור בן 36. מאז שעברנו לגור ביחד (עוד לפני האירוסין), כמות יחסי המין ביננו ירדה ואפשר אפילו לומר נעלמה (יכולים לעבור מס' שבועות עד חודש בין פעם לפעם). בכל פעם שאני מעלה את הנושא (דבר הקורה רבות כי הנושא מאוד מציק לי), אני זוכה לקבל מליון תירוצים שונים (שנכונים אמנם, כמו עומס לימודים, מבחנים, עבודה וכו').
ניסיתי לדבר איתו כבר כמה פעמים, להסביר שאנחנו רק בהתחלה, עוד מחכים לנו חיים עמוסים ועם הרבה מכשולים ואז מה יהיה?! אמרתי לו אני ממורמרת, מתוסכלת ושבחיי זוגיות זה אחד מהדברים שצריכים ורצוי שיהיו על מנת לא להגיע למקרים, כמו שקורים רבות והם מציאת חיי המין מחוץ למערכת הזוגיות.... שאלתי האם ישנה בעיה של משיכה? של משהו שמפריע (למרות שכלום לא השתנה בי מאז שהדברים היו אחרת), כמובן שגם לשאלה זו, זכיתי לתשובה שלילית.
כנראה שהתפתחה אצלו מחלה מטבולית שמביאה לאנמיה, אנחנו מטפלים בכך וכן לאחר שיכנועים רבים, הוא יבצע גם בדיקות באשר לחשקו המיני שאינו קיים.....
אני לא מאמינה כי מדובר במישהי אחרת (בדקתי זאת).
לפעמים לאחר שיחות שכאלו, אכן קורה משהו ביננו, אבל גם אז, ההרגשה שלי היא שזה קרה על מנת "לעשות וי" ו"לסתום לי את הפה" (סליחה על הבוטות).
אני אובדת עצות, לא יודעת כבר מה להגיד ואיך להתנהג.... אני לא רוצה עתיד כזה עם הבחור שאני כ"כ אוהבת ורוצה להמשיך איתו את שארית חיי. אני מפחדת שאולי עשיתי טעות כשהתחתנו מבלי לפתור זאת קודם.
כל הזמן שומעים שהאישה לא רוצה, שהיא הבעייתית, אצלינו זה בדיוק ההיפך... והייתי כל כך רוצה לפתור זאת.
אודה לעזרתכם.
בברכת שבוע טוב ותודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבחון זאת בייעוץ זוגי
דורית כהן21/05/2009אני היקרה, זו אכן בעייה שחייבים להתחיל לפתור אותה, כי אם לא עושים זאת זה מתפתח למימדים חמורים עוד יותר.\
לדעתי צריך לגשת לייעוץ זוגי אשר נכנס גם לחיי המין - לא כל יועץ זוגי נכנס לתחומים האלו, וחשוב לבדוק זאת בטלפון - ולהסתכל ביחד עם היועץ על מעגלים שונים בתוך הזוגיות אשר נקשרים למיניות שלכם. בדרך כלל מגלים שהצטברו רגשות שליליים, תלונות שלא נאמרות בקול רם, ויש טיפוסים - בדרך כלל אלו הן הנשים אבל זה כמובן קורה גם אצל גברים - שלא יכולים להפריד בין רגש לאינטימיות מינית, ואם קרה משהו - איזשהו ריב - זה מייד נגרר לחוסר יכולת באינטימיות. גבר אחר שיש לבחון - את איכות חיי המין שלכם. אולי בתקשורת המינית לא מספיק פתוחה, וצריך לעבוד גם על כך. חשוב להסתכל אחורה על תחילת יחסיכם - האם זה היה שונה? האם היתה שם מספיק תשוקה? ואולי יש ביניכם פער אובייקטיבי ברמת החשק המיני, ואז יש לראות איך פותרים זאת מבלי להיכנס להאשמות ותחושת כשלון, שמגבירים את הבעייה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)