פתיחות מינית בחיי הנישואים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פתיחות מינית בחיי הנישואים
    המאהב הנצחי.
    17/05/2009

שלום - אני מראש מתנצל על השפה בה אני משתמש בפניה זו, אין הכוונה לפגוע באף אחד\אחת. זו פשוט הדרך הכי פשוטה שאני יכול להסביר את מצוקתי.

אני בן 28, ואשתי גם כן, נשואים מזה שנה, ויחד כ 6 שנים.
    במשך כל התקופה נושא הסקס (שבפי אשתי נקרא בשם אחר, כיוון שהיא מתפדחת לקרוא לזה כך..) הוא נושא שכמעט ולא מדברים עליו.
    אני לעומת זאת, מאוד פתוח בכל הקשור לסקס, תנוחות, עינוגים משותפים, חוויות חדשות - הכל הולך וכמה שיותר - אז יותר טוב.
    אשתי, היא כאמור, ההיפך, אומנם לא קיצונית ומתחסדת, אבל יחד עם זאת דיי סטנדרטית. התנוחה מועדפת היא מסיונרית, מין אורלי-כמעט אף פעם לא קורה, "דוגי" קורה לעיתים וכו'...
    השנים עברו, ואני מתחיל למצוא עצמי במצוקה. הסקס הטוב, הקורע, זה שאי אפשר ללכת על הרגליים אחריו - חסר לי.
    העלתי את רעיון הסקסולוגית באוזני אשתי, והיא לא בדיוק בעיניין (בלשון המעטה).
    היא אמרה לי "קבל אותי כמו שאני" - אני באמת אוהב אותה, ורוצה להקים משפחה, אבל אני מאוד חושש שנושא הסקס פשוט לא יכול "לעבור".
    אני מוצא עצמי גולש באתרי סקס שונים כדי לקבל סיפוק שחסר לי בבית וכו', והייתי מעדיף לקבל את החסר בבית...
    שיהיה ברור לכל - אשתי היא לא איזו פולניה קרה כקרח ששוכבת ומסתכלת על התקרה-ממש לא!!! אני פשוט רוצה יותר, אולי זה נשמע קצת זול, אבל אני רוצה שתיהיה יותר חופשייה, שתתן לי לענג אותה אוראלית, שתתן לי לממש פנטזיות, ודברים שהם יוצאים מן הכלל, שנגוון את חיי המין ואפילו את המקומות שאנחנו עושים את הסקס וגם מחוץ לבית.
    איך אני יכול להביא את אשתי להבנה שאני צריך יותר?
    טיפול זוגי? טיפול אצל סקסולוגית? (טיפול פסיכולוגי כבר יש...) וכל זאת - מבלי לפגוע בה!!!
    המאהב הנצחי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזמן אותה לייעוץ זוגי

דורית כהן
    21/05/2009

מאהב נצח יקר, הרבה מן הקוראים מבינים לליבך, כי אתה מתאר תופעה מאוד נפוצה אצל זוגות רבים. אין לי על כך סטטיסטיקה, אבל אני חושבת שרוב הזוגות הנשואים מגיעים מוקדם או מאוחר בדיוק למצב שאתה מתאר או יותר גרוע מכך.
    מה שניתן לעשות דורש את שיתוף הפעולה שלה. היא צריכה לקלוט עד כמה הנושא חשוב וחיוני לך, אבל מאוד חשוב שלא "תעשה אותה לא בסדר" תוך כדי השיחה, אלא תבין שהצרכים שלה כרגע הם קטנים וצנועים יותר וזה לא נגדך. בקש ממנה להצטרף אליך לייעוץ זוגי - כזה הנכנס גם לחיי המין של בני הזוג, כי לא כל יועץ זוגי עושה זאת, יש כאלה השולחים לסקסוליגים, ולי נראה שזהו נושא כוללני, שלא קשור אך ורק לסקס. תמיד מעורבים בו נושאים נוספים הקשורים לזוגיות.
    חשוב לעשות זאת מוקדם, לפני שאתם מקימים משפחה, אך יחד עם זה אני "מזהירה" אותך מראש, שרוב הנשים עם הזמן נעשות פחות סוערות בסקס מתמשך עם הבעל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו