געגועים לתשוקה מינית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• געגועים לתשוקה מינית
    סקרנית
    20/05/2009

שלום,הייתי מעוניינת לדעת האם זה אופייני לזוגות נשואים תקופה ממושכת,להתגעגע לתשוקה מינית
    חדשה.כלומר אני ובעלי נשואים כ14 שנה,חיי המין שלנו מעולים,אך לאחרונה יש בי רצון לחזור ולחוש תשוקה מינית חדשה עם גבר אחר, אך לא סתם גבר אלא שיעמוד בסטנדרטיים שלי.
    אני מרגיש את הרצון לבגוד.נכון שהדבר מבייש, אך זאת התחושה שלי.
    הייתי מעוניינת לדעת האם יש זוגות נוספים שחשים את אותה תחושה ??????
    במידה וכן ,איך מתמודדים עם הרצון החם הזה ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    געגועים לתשוקה מינית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבין אותך...

רז
    21/05/2009

אני נשוי זמן הרבה יותר קצר ממך ונהנה ממערכת יחסים טובה ואוהבת פרט ל....עובדה שמאז שנולדו הילדים, סקס הפך להיות מצרך נדיר. (פעם במספר חודשים במקרה הטוב..)
    אשתי כבר לא מתעניינת בסקס, כלום לא מגרה אותה ומייצור מיני וסקסי היא הפכה לחברה טובה בלבד.
    דיברתי איתה מספר פעמים ואמרתי לה שאני מתגעגע לימים שלפני הילדים ושקשה לי לחשוב שחיי המין שלי נפסקים בגיל 35, אבל ללא הועיל.
    היא אומרת שהעייפות וההנקה מוציאם לה את החשק למגע נוסף.
    היא אישתי אם ילדי וחברתי הטובה אבל את תחום הקשר המיני והמגע הגופני, היא נטשה.

אני לא רואה עצמי נפרד ממנה בשום מצב, אני חש מחוייב לנישואין אבל מרגיש שמרגע שאין סקס בבית, יש לי זכות לדאוג לעצמי. אין לי בעיה לתת לה את הזמן לחזור לעצמה, אבל אין סיבה שאני אשאר "מיובש" כבר יותר משלוש שנים.
    למרות הכל עד היום לא בגדתי בה. קשה לי לחשוב על ניהל מערכת יחסים רומנטית במקביל. ללכת לזונות נראה לי זול ומשפיל מדי.

אני מניח שבסוף אמצא פרטנרית מתאימה ועוד יקח לי זמן עד שארגיש יותר שלם עם קיום יחסי מין מחוץ למסגרת אבל ככל שעובר הזמן אני חש שלם יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם יש עוד אהבה עם בן הזוג

מזל
    21/05/2009

סתם הצעה טובה ללכת עם גבר אחר ביחד את ובן זוגך זה עוזר לשני בני הזוג תאמיני לי הרומנטיקה ואירוטיקה חוזרת ואהבה מעצימה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו