מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיהחן22/05/2009
שלום,אני נשואה 9 שנים .+2 ילדים .לאחרונה כשבעלי ואני רבים הוא מצא טקטיקה חדשה להתנקם בי...
אני בחורה חמה וחיי מין חשובים לי...הוא מבחינתו יכול לוותר על הענין או להסתפק בפעם בחודש.
הוא מאיים שיישן בחדר אחר כדי למנוע ממני יחסי מין.ברור לי כשאנחנו רבים שגם לי קשה להיות קרובה אליו אבל עדיין אני מרגישה כאילו אנחנו חיים בנפרד.
אני נראית טוב והרבה מתחילים איתי ועד עכשיו עמדתי יפה בפיתוי אבל לא יודעת כמה זמן זה יקח.
הוא לא בוגדני אלא ההפך מאוד נאמן אבל מצד שני גם מאוד א-מיני ,כלומר מין כלל לא מענין אותו .זה תמיד היה ככה מאז שהתחתנו וזאת הפשרה שעשיתי כשהתחתנתי איתו כי אהבתי אותו.
מה לעשות?תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לעשות? לעשות :)
shir.23/05/2009לנסות למשוך אותו חזרה למיטה לא ילך, מהסיבה הפשוטה שזה ניסיון לכבות שרפה וזה הכל. אני חושבת שאם יש ריבים מתמשכים, כבר תקופה, ואת חשה אי איזו הדרדרות במערכת שלכם, רצון לנקמה, בעיות אמון ועוד- את חייבת לקחת את עצמך ואותו בידיים ולנסות ללכת לאיזו סדנת זוגיות יחד, או ייעוץ/אימון/טיפול זוגי.
אני חושבת שככה גם הוא ירגיש שחשוב לך להיות איתו בקשר טוב ובריא בתוך המערכת שלכם, ושמה שאת מחפשת מעבר לסקס (תקני אותי אם אני טועה) זה באמת ובתמים לגור יחד בטוב ובשלווה ופחות בריבים ובנקמנויות. גם עבור הילדים. הוא פשוט מצא את העקב אכילס שלך, ומשתמש בו כדי לעשות לך לא נעים. ועזבי את הילדים שגם הם חווים הכל ומה זה מודל נכון לזוגיות. נקמה היא מודל נכון? בגידה היא מודל נכון?
ממצב כזה אפשר רק להדרדר, ייתכן ואת גם תפעלי דומה ע"י נקמה יותר כואבת (כמו לבגוד? הזהרת שעמדת בפיתוי עד עכשיו), ומשם, אני לא בטוחה שקל לצמוח חזרה. אז לפני שכל זה קורה-
עצרי פה. לכי לייעוץ, כזה שיעשה לכם סדר בדברים, כזה שיעזור לכם לחזור לכבד זה את צרכיו של זה, כולל המיניים. אני בטוחה שאם הוא יראה את הניסיון שלך לעשות לכם טוב, הוא יעשה חזרה, ויחזור למיטה תרתי משמע עבורך. אבל כל עוד אתם עסוקים בנקמנות, הדרך לרבנות קצרה יותר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהוספה קטנה
shir.23/05/2009גם כשבעלי ואני רבים הדבר האחרון שבא לי זה לשכב איתו. מה לעשות, אנחנו בנויים ממכלול ולא מכל חלק בנפרד. מה שאני מנסה לומר זה שריב בהחלט משפיע על חשק מיני לרעה, ובעלך מרגיש פגוע כתוצאה מהריב (וגם את כמובן), רק שהוא מאיים עלייך ומנופף במשהו שהוא יודע שרגיש אצלך.
אז אולי צריך לטפל במצב של הריבים כדי שלא תיגרר ההשלכה שקשה לך, ולאו דווקא בניסיונות איך להחזיר אותו למיטה. אפשר לריב, אבל אפשר גם לא להגיע לעוצמות כאלו, אולי העוצמה היא שקשה לך? ובמקרה הזה, אני חושבת שסדנה או מס' הרצאות על זוגיות יכולה לעזור. מעבר לזה, אם זה לא קרה עד עכשיו, יש מקום (והרבה מקום) לשבת ולשוחח ולהסביר לו מה האיום הזה עושה לך, בעיקר שאת קיבלת החלטה לקבל ולכבד את הפער המיני מלכתחילה ואת לא רוצה להגיע למסקום כ"כ מתוסכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)