מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מבולבלתנטע24/05/2009
אני יוצאת עם חבר שלי זה מספר חודשים, שנינו סטודנטים ולא גרים עם ההורים וכך נוצר מצב שמידי פעם אנו מבלים את הסופ"ש יחד אצל אחת המשפחות. חבר שלי נורא מתחשב ומשתדל אבל בזמן האחרון אני מרגישה שיש מעין מתיחות ביננו שאני לא יודעת להגיד האם היא באה מההרגשה שלי נטו או שיש באמת בעיה ואני לא יודעת האם להעלות זאת או לא.
שנינו כרגע בתקופה קשה ולחוצה בגלל הלימודים ואני בנוסף גם עובדת המון כי אני ממנת את עצמי לבד לגמרי ואז יוצא מצב שכל זמן שאני מקדישה לנו בא על חשבון משהו, בד"כ שינה וכך גם חבר שלי כי הלימודים שלו מאוד קשים.
נוצר מצב שאני מאוד עייפה פיזית ונפשית מכל הסיטואציה ואולי גם הוא. כאשר כבר הגעתי למצב שאני פשוט רותחת, להלן דוג' לסיבה:
בד"כ כשאנחנו חוזרים יחד הבייתה, המשפחות גרות רחוק אחת מהשנייה אז זה אליו או אליי, אני מצפה שעדין נקדיש זמן האחד לשני למרות העיסוקים עם המשפחה והחברים וההרגשה היא שכשאנחנו מגיעים אליו אני עוברת למקום אחרון בערך.
השבוע נסענו וקבענו שניסה במקום ביום ה' בערב כרגיל ביום שישי על הבוקר ואז תהיה לי הזדמנות להישאר עד מאוחר בעבודה ולהשלים שעות שחסרות לי, דבר שדיברנו עליו מראש, ביום חמישי על הבוקר שנייה לפני שיוצאים מהביית חבר שלי מציע שניסע בכל זאת בחמישי בערב אחרי שאני מסיימת לעבוד. אז כבר מאוחר אפילו לקחת דברים איתי כדי שאפשר יהיה להמשיך ישר מהעבודה, והוא אומר שהוא חשב על זה רק הרגע.
אציין רק שזו נסיעה של כ 4 שעות וצריכים לאסוף אותנו משם ולכן לצאת ב 9 ולהגיע ב 1 בלילה זה לא באמת נוח.
בסוף לאחר אין ספור שיחות טלפון עם אופציות נסיעה שונות ולא מתאימות, לי לפחות, הוא הודיע לי בהתראה מאוד קצרה שהזמין כרטיסים לאוטובוס מהיר לשעה יחסית מוקדמת, כמובן שלא נשארתי בעבודה כמו שרציתי, אבל מה הוא מאוד רצה שיהיה לי נוח ושנצא מתי שאני רוצה לדבריו.
ובסוף אצלו בבית כל מה שהוא עשה היה ללמוד בערך, כאשר כל הרעיון של לנסוע אליו היה שלו והוא מאוד רצה שאני אצטרף. בנוסף גם הסרט שרצינו ללכת לראות ביחד הוחלף באחר כי חבר שלו נעלב שהוא לא הולך איתו אלא איתי וכך בערך כל הסופש והכל אפוף במעין אוירת ריחוק כי הוא עסוק בהכל חוץ ממני.
ובאוטובוס חזרה פתאום חברי היקר נמס מתחיל לחבק אותי והגיד לי כמה הוא אוהב אותי וכמה הוא שמח שבאתי וכמה כיף זה היה, למרות שלא ברור לי למה כי הרגשתי די מיותרת ומפריעה שם.
רמזתי שכל הסיטואציה הפריעה לי אבל אני נורא מנסה להתחשב תמיד, אולי מידי, ואני גם לא רוצה לריב.
השאלה האם בכלל להעלות את זה או סתם להגיד שיש לי הרגשה של מתיחות ביננו, אני מאוד אוהבת ופוחדת לאבד אותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי נטע יקירה
shir.25/05/2009את אוהבת אותו. ניכר שגם הוא אותך. יש לפעמים תקופות כאלה, ויש לפעמים אי הבנות שכאלה וחוסר תקשורת.
דברי איתו! העלי זאת בפניו כמו שהעלת זאת פה! הוא יבין, הוא לא רוצה לשים אותך בעדיפות אחרונה. גם הוא רוצה לחזור לעולם ולמשפחה ולחברים וגם הוא צריך לתמרן בדיוק כמוך. ובדרך חזרה הוא מרגיש שלא נתת מספיק תשומת לב ולכן מרעיף עלייך.. בעוד את עדיין נסחבת עם תחושת האכזבה, ואולי שלא לצורך.. ולכן- כמובן שאת צריכה לדבר את אשר על ליבך. זאת גם תהיה הזדמנות טובה לבחון את התקשורת וההקשבה ביניכם. ראי זאת כמנוף לקשר וכמתנה- כך תוכלי להכיר עוד צדדים שבו.
אני בטוחה שיהיה בסדר.
הרבה הצלחה הלימודים, בסוף זה עובר ודברים מסתדרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון:
shir.25/05/2009.." ובדרך חזרה (הביתה) הוא הרגיש שלא נתן מספיק תשומת לב ולכן מרעיף עלייך .. "
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)