מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סדרי עדיפויותאורנית25/05/2009
אני בת 25 והבן זוג שלי בן 30, יחד שנה ו-3 חודשים, עברנו לא מזמן לגור יחד בבית שהוא קנה.
הוא היה מהמפוטרים של המשבר והיה 4 חודשים מובטל ובתחילת חודש הוא מתחיל עבודה חדשה.
אני הייתי לצידו במשך כל הזמן הזה, תמכתי ועודדתי אותו... הוא אמר לי שבלעדי הוא בטח היה נכנס לדיכאון.
הבעיה היא כזו, יום אחרי שעברנו לגור יחד הוא סיפר לי שהוא חתם חוזה עבודה, לא סיפר לי בכלל שהוא התקבל לפני שעברנו לגור יחד. אני כ"כ חיכיתי שימצא משהו כי ידעתי שלא טוב לו להיות מובטל ושזה מאוד אוכל אותו מבפנים אבל לא הצלחתי לשמוח בשבילו באמת.
הוא תיאר את העבודה כתובענית יותר ממה שהייתה לו בעבר ושהפעם התפקיד יותר מורכב ושלא יהיה לו זמן לדבר או לשלוח לי מיילים מהעבודה וכן ציין כי העבודה היא משעות הבוקר עד 21 בערב
זה סוג של מנהל תחום כזה שצריך לעבוד גם מהבית.
אני רק עברתי לגור איתו, זו הפעם הראשונה של שנינו מבחינת מגורים משותפים, לא אני ולא הוא גרנו עם בן זוג בעבר, ומפחיד אותי שהעבודה תאפיל על הזוגיות שלנו. ז"א אני אצטרך לשאת גם בעול של הדירה ניקיונות וכאלה כי הוא יגיע מאוחר, ובנוסף לא יהיה לו זמן וכוח להקדיש לי כי הוא יחזור מאוחר הביתה.
זה באמת משפיע על הזוגיות או שאני רק מפחידה את עצמי? כי כל הזמן הזה שהוא היה מובטל והיינו נפגשים בערב הוא היה עייף מלא לעשות כלום ועכשיו שהוא כן יעבוד הוא בכלל יהיה עייף.
אמרתי לו שאני לא רוצה שהעבודה שלו תהיה יותר חשובה ממני והוא אפילו לא טרח להכחיש שכך הדבר.
אני לא מצליחה להוציא את זה מהראש... אני אשמח שתעזרו לי בעצותיכם ובניסיון שלכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעבוד יום יום מהבוקר עד 2100 בערב?!
יואב25/05/2009לא סבירות השעות האלו. אולי רצה לרמוז לך שמתחרט על המעבר יחד...
בעצם מה את רוצה? שימשיך להיות מובטל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך הגעת לזה שהוא מתחרט?
אורנית26/05/2009לא הבנתי איך הגעת לזה שהוא מתחרט על המעבר?
אנחנו גרים יחד סה"כ 4 ימים והיום הוא קבע עם המוביל והולך להביא את כל החפצים שלי מהבית.
אין קשר בין 2 הדברים.
לא תכננו שאחד מאיתנו יעבוד עד שעות כאלה מאוחרות, אני בטוחה שאם היינו חושבים שזה יכול לקרות היינו מדברים על זה. אני שמחה שהוא מצא סוף-סוף עבודה אבל איכזב אותי לשמוע שהעבודה הזו דורשת ממש הרבה שעות והצורה שהוא הציג את זה הפחידה אותי.
אני אשמח לקבל דיעה של אנשים שמגוררים יחד וחוו שינוי שעות עבודה, או עברו למקומות עבודה בהם עובדים יותר שעות ומגיעים מאוחר הביתה. אני אשמח לשמוע איך מצליחים לשמר את הזוגיות למרות שהבן זוג מגיע מאוחר ועייף.
אני בטוחה שאנשים נשואים נתקלו בשינוי מקום עבודה והוספת שעות או חזרה מאוחרת הביתה ואני בטוחה שזה לא היה רמז לזה שהם מצטערים שהם התחתנו.
אז אם אפשר לקבל תגובות קצת יותר הגיוניות כי אני חוששת מהמצב ואני רוצה לשמוע כאלה שעברו את זה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)