יותר מידי...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• יותר מידי...
    דיקלה
    25/05/2009

נשואים חודשיים חברים 5 שנים, אני בת 26 הוא 28 ...
    כל תקופת החברות ידעתי שכל מה שחשוב לו בחיים האלו זה סקס רק סקס...
    ברגע שיש סקס הי
    חס משתנה במיליון מעלות... הוא אוהב יותר, מדבר יותר, מפנק יותר.
    אם אין - אז אין כלום , אין אהבה, אין שימחה....
    מתרגלים למצב, אני יודעת גם איך להתנהג במידה ואני רוצה משהו וכאלה...

הבעיה הרצינית יותר היא... שגיליתי איך מסתכלים במחשב על אתרים שצפינו בהם... ומאז אני לא מפסיקה לחטט ולראות לאיזה אתרים הוא נכנס. שמתי לב שבמידה ואני חוזרת מאוחר הביתה הוא פשוט רואה לו סרטים כחולים וזה גם יכול להגיע למצב ששבוע הוא כל יום רואה...

דיברנו הסברתי לו שאני יודעת שהוא רואה לא הסברת לו איך בדיוק פשוט אמרתי לו שאני "מרגישה", ואם הוא רואה הוא פחות ירצה ממני את סקס, אני מרגישה שזה פשוט הרס לנו את הקשר. נראה לי הוא מכור לזה.......... הא הבטיח שהוא פחות יראה, והוא עדיין רואה באותה תדירות, מה לעשות????

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יותר מידי...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פערים בסקס

דורית כהן
    27/05/2009

דקלה היקרה, נגעת בנקודה מאוד בעייתי ועמוקה ביחסים בין בני זוג. הבעייה שלכם משותפת לאחוז גבוה מן הזוגות. יש פער בצרכים שלכם, שמתחיל מהבדלים טבעיים בעוררות, בליבידו, בחשיבות שכל אחד מייחס לנושא הסקס. אבל על הפער הראשוני הטבעי, מתחילים להיערם שכבות של תסכול, האשמות, ציפיות, כך שהנושא כולו הופך להיות רגיש, כמו פצע דלקתי.
    אינני חושבת שניתן לגשת לגבר (או לאישה, לצורך העניין), ולבוא אליו בטענות על העניין הרב שהוא מגלה בסקס. מי שצרכיו אינם מסופקים והוא מסתובב מתוסכל רוב הימים - אי אפשר להגיד לו להפסיק לחפש אתרי פורנו, כמו שאי אפשר להגיד לו - תפסיק לחשוב על סקס כל היום. באותה מידה הוא לא יכול לצפות ממך להסכים להעמיד את גופך לרשותו בכל פעם שמתחשק לו.
    דיקלה, לפני שהנושא מתפתח עוד יותר, לפני שיישבר לך כליל מסקס איתו והוא יהיה עוד יותר מתוסכל ומריר ועצבני - עליכם לגשת לייעוץ זוגי כדי להבין האחד את צרכיו של השני ולהגיע לפתרונות ששניכם תחיו איתם בשלום. כתבתי על כך [a href='http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=3358' id='link']מאמר[/a] שהתפרסם כאן, המורכב משני חלקים, ובאתר שלי ישנם מאמרים נוספים בנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכימה עם דורית

יוליאנה
    27/05/2009

ברצוני להסכים עם דורית, במידה ובעלך רואה אתרי פורנו -אך סרטים בלבד, אין בזה שום דבר שלילי.
    אני אישה נשואה אוהבת לצפות בסרטי פורנטו באינטרנטר מתחממת ואוהבת את בעלי.במידה ובעלך פונה לקשר באמצעות האינטרנט כאן נמצאת סכנה.מאחר והדבר עלול להפוך לבגידה.
    גם ביננו קיימים פערים ברצון לקיים יחסי מין,אני שמחה שיכולה לפנות לאתר פורנו ולספק את הצרכים גם בליעדיו .אני לא חושבת שיש לך זכות להחליט לבעלך באיזה אופן לבטא את אהבתו למין.
    כל אדם חייב להתחשב בצריו של אחר, במידה ואת אינך מסוגלת לתת את כל כולך לפנטזיות של בעלך יש לבעלך זכות מלאה לספק את צריו בדרכים עד גבול הבגידה.
    בכל מקרה שיהיה בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי דורית

דיקלה
    28/05/2009

העניין הוא שאני מרגישה שלאחר שהוא צופה היחס שלו אליי פשוט משתנה... הוא לא מתייחס לא אכפת לו וכאלה.... אני כן מוכנה לתת לו מה שהוא רוצה עד גבול מסויים, אבל אני מרגישה שהוא לא נותן לי עקב כך שהוא מחליט לצפות בסרטים הללו כל הזמן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו