קרולין

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קרולין
    פרידה בעבר
    25/05/2009

שלום,
    אני נשואה קרוב לשנה ועם בעלי 3 שנים
    בחצי השנה הראשונה שיצאנו היינו שנינו מבולבלים ולא סגורים בקשר, הרגשתי שהוא קצת התקרר והבנתי שמשהו לא בסדר, גיליתי שהאקסית שלו שולחת לו הודעות בפל' וזה מה שגרם לו להיות מבולבל, הוא לא היה ישיר איתי ואמר לי שהוא לא יודע מה עובר עליו ולא מוכן לקשר (הבנתי כבר שבגללה) אחרי מס' ימים הוא התקשר ואודה שהוא היה מבולבל ולא נקי רגשית ממנה ושאין לו כלום אליה וזה היה מבחן בשביל עצמו והוא הגיע למסקנה שאותי הוא אוהב ועלי חושב ולא עליה
    חזרנו והקשר המשיך עד היום (ברוך ה') הבעיה שאני כל הזמן מזכירה לו את זה ולא יוצאת מזה יש לי טראומה שאיזה יום יעזוב אותי שוב בשביל מישהי אחרת
    איך מתגברים על פחד שכזה????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרולין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצע שלא נסגר היטב

דורית כהן
    27/05/2009

קרולין היקרה, את כנראה בחורה סופר רגישה. מה שקרה לכם קורה די הרבה בשלב של תחילת הזוגיות: בן הזוג היה קשור רגשית לאקסית שלו, יתכן והיא זאת שיזמה את הניתוק ביניהם וליבו נשבר, וכאשר היא הופיעה שוב - זה עשה לו משהו, בזמן שאתם עדיין לא הייתם סגורים לגמרי, אז הוא בחן את תגובותיו הרגשיות ואת העדפותיו תקופה מסויימת ובחר בך!!! הרי באותה תקופה לא הייתם נשואים והוא יכול היה לעזוב אותך ולחזור אליה. ברור שכבר קרו מקרים בהם בן הזוג העדיף לחזור לאהובתו הקודמת, וזה קורה כאשר הרגש כלפיה הוא חזק מאוד. אבל אצלו זה לא היה המצב והוא ב ח ר א ו ת ך.
    מה שקרה הוא שאצלך נוצרה טראומה, מן התקופה ההיא, כאשר התעוררו אצלך פחדים וחששות שמא הוא יעזוב אותך ויבחר בה, והפחדים האלו לא נסגרו בצורה חלקה. כמו צלקת שנשארה רגישה למגע ולא התאחתה היטב.
    את יכולה או לגשת לפסיכולוג שיעזור לך לרפא את הפצע הרגשי הזה, או לתת להגיון ולזמן לעשות את שלהם ולהרגיע אותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו