פגועה מידידים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פגועה מידידים
    ענת
    26/05/2009

ידידו הטוב של בעלי הזמין אותנו לביתו למסיבת אירוסין של ביתו. כשהגענו, אחלנו לידידים מזל טוב ומעבר לזה הידידים בניגוד לאחרים, לא התייחסו אלינו, לא החליפו מילה אחת, אפילו תשומת לב לשני שניות. היו כ-50 זוגות לכל אורח הם קיבלו בחמימות יתירה, כרכרו סביבם ואיתנו זה הסתכם רק בשני מילים: מזל טוב. גם כך לא הרגשנו הכי נעים כי אלו זוגות שלא מוכרים לנו. לדעתי, בשביל להרגיש נעים , רצוי ולא דחוי, היו צריכים להחליף איתנו מילה, התעלמו מאיתנו לחלוטין והשקיעו את כל תשומת הלב לאחרים. קיצרתי את השעות, כעבור רבע שעה, נשברתי, וביקשתי מבעלי שנעוף משם, בדיוק הידיד היה בפתח הדלת, נפרדנו בלחיצת יד ואמר ששמח שבאנו (סתם מתוך נימוס....), אפילו לא טרח לשאול מדוע כבר אנו בורחים ומדוע לא נשארים. אגב, זה לא פעם ראשונה שהזוג הזה נותן לי הרגשה שלא רצוייה בחברתם. כל התקשורת שלי ושל ידיד בעלי מסתכמת בשלום, והיי. הוא מתוקשר מאד עם בעלי. אני מאד פגועה. אני לא אוהבת שמתייחסים אלי כאל עב"מ. אין יותר גרוע מהרגשה של לא רצוייה. החלטתי סופית, לא לבוא לחתונת ביתם ובכלל להימנע מלהשתתף באירועים שלהם ואם בעלי ירצה לכבדו- שילך לבד. מה דעתך על הנ"ל ותודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פגועה מידידים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדוע לא קיבלתי מענה??

ענת
    27/05/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי קבלת מענה

יוליאנה
    27/05/2009

אני חושבת שאת לא קיבלת מענה מסיבה אחת פשוטה, את לא יודעת להבדיל מי חבר ומי אינטרסנט.
    תחפשי לך אנשים שיסכימו להשקיע ביחסים איתכם, ולא אנשים אינטרסנטיים. רוב החברים ה" צבועים" הם אינטרסנטיים תעיפי אותם מחייך, כאשר תגיעי לרמת ההבנה של עדיפות בחיים קל יהיה לך להתמודד עם מצבים יותר כבדים מזה.על תחפשי תשומת לב בכוח. מי שלא מעוניין לתת מעצמו לא ראוי ליחס ממך.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליוליאנה

ענת
    28/05/2009

בינגו!!!!!! את חכמה. הגיע הזמן להתנהג עם כל אחד בהתאם. קיבלתי חיזוק אדיר. תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ענת, שלום! כנסי...

שני
    27/05/2009

אם תרשי לי להביע את דעתי עד שתקבלי תגובה ממנהלת הפורום:
    את צודקת בהרגשה הזו שלך - זה לא נעים בכלל היחס הזה ואת יודעת מה? את מזכירה לי את עצמי. יש לי דודים שמתייחסים למשפחה שלנו כאל אויר באירועים ואל האחים והאחיות ומשפחתם האחרים - כאילו היו מלכים. זה בהחלט מעיד על זלזול - כי כנראה לא ממש משנה להם אם אתם נוכחים או לא. ואם את חסה על כבודך העצמי - א-ל תלכי לארועים שלהם.
    מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל שני

ענת
    28/05/2009

ודאי שלא אלך יותר, זה צעד שלא עשיתי בחיים שלי, תמיד אני מכבדת את האנשים שמזמינים אותי. הפעם השתנו הכללים. מי שמכבד אותי אני אכבד, מי שלא- שילך לכל הרוחות. ממש חיזקת את דעתי . אני בטוחה שבכל זאת לא ירגישו נעים שלא אבוא, כולם יתחילו לשאול: "איפה אשתך"???, אשלח את בעלי לבד בלית ברירה כי אני לא סמרטוט של אף אחד, כל אדם צריך שטיפונת יכבדו אותו. מה עוד שהלכתי אחרי זמן קצר והשאר נשארו, בעל השמחה לא טרח לשאול: "מה קרה, מדוע אתם כבר הולכים" שום דבר. כל כלב יבוא היום שלו. אני אכניס לכל מי שפוגע בי, בבוא הזמן. והרבה תודה על הגיבוי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוספה למה שכבר נכתב לך...

shir.
    30/05/2009

אני לא חושבת שאת צריכה לעסוק בנקמנות, אני חושבת שאת צריכה לעסוק בלחייך לעצמך ופשוט להגיד כמה טוב שאת מכבדת את עצמך ודואגת לעצמך ולכבוד שלך, ופשוט להעריך את שיקול דעתך הנכון וההגיוני לא ללכת לשם. הם לבטח יבינו שכנראה היה לך משהו עדיף יותר לעשות, גם אם זה לבהות בטלויזיה.

אני שומעת ממך המון חוסר בהערכה עצמית. אל תעשי זאת לעצמך. תביני שאם החלטת החלטה לא להגיע, לא עשית זאת מתוך מה שהם גרמו לך להרגיש, אלא מתוך כך שהחלטת לשמוע לליבך ולתחושות שלך, ולא לתת לזה יד. הרי לא אלו האנשים שיש להתחכך בהם. ודי במחשבה הזאת כדי לחייך ולהמשיך הלאה, לחוגים חברתיים מעודדים, מעצימים ומפרגנים יותר. קורה לנו הרבה שיש מצבים בהם אנחנו לא מעוניינים להיות, אף פעם אין טעם להשקיע בזה מחשבה, למה ואיך ומה יגידו. אני גם לא הולכת לאירועים עם אנשים ספציפיים כי פשוט רע לי בסביבה שלהם, ובעלי, אם רוצה, הולך לבד, ואם שואלים, הוא מבחינתי יכול להגיד שזה לא היה מספיק חשוב לי :] הרי בתוך תוכם כולם יודעים שלמקומות החשובים אני באה. :] אין שום רע בזה, וכל אחד פועל ככה יום יום שעה שעה - מחליט איפה אני כן ואיפה לא. אם לא טוב לך, לא משנה איפה- אל תהיי שם. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל- שיר - הרבה תודה.

ענת
    30/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל - דורית כהן

אנונימית
    01/06/2009

הייתי סקרנית לקרוא תגובתך, משום מה לא ענית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דורית כהן נעלמה...

שירית
    01/06/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא תמיד יש לי משהו חכם להוסיף

דורית כהן
    02/06/2009

זה נעים לי שמבקשים את תגובתי, אבל אם תשימו לב, קורה שמישהו כותב וזוכה להרבה תגובות - אני מרגישה שאם אכתוב זו תהיה חזרה על רעיונות שהושמעו כבר. במקרה הזה אני מאוד מסכימה עם מה ששיר כתבה לך, ענת, וחושבת שככל שתרגישי יותר טוב עם עצמך ועם מי שאת - פחות תקחי ללב דברים שאחרים יאמרו לך, ולא תתני לכך להוריד לך את תחושת הערך העצמי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו