נסיעות לחו"ל מטעם העבודה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• נסיעות לחו"ל מטעם העבודה
    חגית
    27/05/2009

שלום אני ובעלי ואני נשואים כבר 4 שנים, יש לנו ילד בן שנתיים וחודשיים ואני בהריון שני בחודש חמישי. בעלי עבד כחמש שנים בחברת הייטק ובמסגרת התפקיד היה אמור גם לטוס לחו"ל, יצא כך שהוא טס פעמים ספורות לזמנים קצרים וזה לא פגע במידה ניכרת באורח החיים. חייבת להודות שאני לא אוהבת את נושא הנסיעות בכל מצב ומקרה. לפני כמספר חודשים פיטרו אותו והוא חיפש עבודה חדשה. אני ציינתי בפניו שאם הוא כבר מחפש אשמח אם ישים דגש על חיפוש עבודה ללא נסיעות או לחילופין עם מעט מאוד נסיעות. לאחר כשלושה חודשים הוא התקבל לחברת הייטק שמלכתחילה היה ברור שמדובר על המון נסיעות תכופות וליעדים מרוחקים, מה שאומר שהנסיעות גם לתקופות ארוכות. אני הבעתי התנגדותי לנושא אך הוא בחר ללכת על זה בכל מקרה - התירוץ היה שאנחנו חייבים כסף... לאחר כחודשיים מיום תחילת העבודה בחברה הזו נסע לחו"ל ליעד מרוחק לתקופה של כשבועיים - בדיוק בתקופה זו טסו גם הורי לחו"ל והיה מצב שאני אצטרך לעשות מי שפיר... ביקשתי ממנו שינסה לבקש שמישהו אחר יחליף אותו אך הוא אמר שאין ברירה. עכשיו בזמן נסיעתו מאוד קשה לי להתמודד עם הכל, גם הקושי של ההריון, גם כל מטלות הבית והילד. נכון שאפשר לקבל עזרה מההורים שלו/חברים וכו' אבל אני לא רואה בזה פתרון מאחר וזה מה שהולך להיות בשגרה. לא יודעת מה לעשות אבל מרגישה שלא אוכל לחיות ככה... אומנם מפרגנת לו אבל למה אני צריכה להתמודד עם הכל כשהוא נוסע ובסוף מבלה יותר מאשר עובד. הגעתי למצב שבו אני ממש שוקלת את המשך הזוגיות בצורה הזו. אשמח לקבל תגובה והתייחסות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נסיעות לחו"ל מטעם העבודה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה זקוקה לתשובה!!!!!!!!!!!!!!!

חגית
    29/05/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשיבה חיובית

דורית כהן
    30/05/2009

שרון היקרה, סליחה על העיכוב בתשובתי.
    המצב אותו את מתארת אינו פשוט. אני מבינה ממך שמה שמופיע לך כקושי הוא השארתך לשאת בעול לבד, ללא התמיכה שלו. אני מניחה שהרבה נשים היו מגיבות כמוך, כי נוצר פער בציפיות לעומת מה שחשבת איך תיראה הזוגיות שלך.
    השאלה היא עד כמה את אוהבת אותו ורואה בו את בן הזוג שלך = נסי לבודד את השאלה הזו מן המצב בשנים האחרונות. כי המון דברים משתנים לאורך שנות חיינו המשותפות, חלק מן השינויים קורים בגלל צעדים שבן הזוג שלנו עושה, חלק בגלל צעדים שאנו עושות, וחלק בגלל שינויים שקורים מסביב, שאין לנו שליטה עליהם, כמו פיטורין, מצב במשק, או חס וחלילה מחלה קשה.
    כל מה שאני יכולה להציע הוא להביא חשיבה חיובית.
    מה זאת אומרת? חפשי את החיובי במה שקרה. בשבילך זאת הזדמנות להפוך לעצמאית יותר בעיני עצמך. הרי אם תתגרשו - תיאלצי לעבוד עוד יותר קשה ללא עזרתו עם הילדים ועם קשיי פרנסה. זוהי הזדמנות להתגעגע זה לזו ולשמוח בעת החזרה שלו מחו"ל כל פעם מחדש (לעומת זוגות שאהבתם נשחקת בגלל החיכוך היומיומי התמידי...) עבורו אולי זאת התקדמות בקריירה שלו.
    אפשר לקחת את מה שקרה ולראות זאת באופן שלילי או חיובי. חשבי על כך. לא הייתי ממהרת לפרק על רקע כזה. כנסי לפרופורציות של טווח ארוך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו