מבואסת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מבואסת
    מוניק
    28/05/2009

שלום,
    אני בת 22, אני ובן זוגי קצת יותר מ-3 וחצי שנים ביחד.
    כבר כמה זמן ששנינו מרגישים שמשהו התשנה, שזה כבר לא כמו בהתחלה...כמובן שהתשוקה וההתרגשות של תחילת קשר לא ממש נשארת, כמובן ש3 וחצי שנים זה זמן לא מבוטל כלל. אבל התחושה הזאת מבאסת כ"כ את שנינו, אנחנו מרגישים שאין לנו כוח אחד לשני, אנחנו מתווכחים, לא תמיד כיף ביחד.
    שאלנו את עצמנו האם אנחנו ביחד מהסיבות הנכונות עדיין-אם אנחנו עדיין אוהבים או שאנחנו פשוט ביחד מהרגל, קשר שקשה לעזוב...
    אני צריכה לציין בנוסף שני דברים:
    1. הוא הבן זוג הרציני הראשון שלי ואני שלו. מעולם לא היינו עם אף אחד אחר...
    2. אנחנו חברים ממש טובים.אנחנו סומכים אחד על השני ומספרים הכל, לא מתביישים.

השאלה היא-מה עכשיו? האם יש טע ללכת לייעוץ? (הרי אנחנו לא נשואים, וכרגע גם לא מתכוונים להתחתן בקרוב...)
    איך יודעים אם זאת עדיין אהבה או שההרגל/שגרה מכתיב לנו?
    שווה לעבוד על הקשר? איך?

בהתחלה לא האמנו שנפרד אי פעם, זה היה ברור לנו שהקשר שלו נס ושאין הרבה זוגות כאלה שנשארים ביחד עם הבן זוג הראשון....ההבדל עכשיו שאנחנו יכולים לדמיין איך אולי בעתיד ניפרד. זה ממש קשה לי עם המחשבה הזאת, אני רוצה שיהיה טוב כמו פעם, שלא ישעמם, שיהיה כיף,
    שלא נריב...אבל האם לא כדאי לי לנסות להיות לבד או בן זוג אחר-לראות איך זה עם "בחורים אחרים"? הרי אני מכירה רק דבר אחד...
    אבל אני לא יכולה לדמיין את עצמי לבד עכשיו, בלעדיו. לא מתקשרת, לא ראה את המשפחה שלו....זה מוזר לי לחלוטין לחשוב על זה.

אשמח מאוד לעצה...
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבואסת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה

נורית
    28/05/2009

הי, האמת היא שאין לי עצה טובה, מהסיבה הפשוטה שאני בדיוק באותו מצב (קצת יותר זמן ביחד עם החבר). למען האמת, אני פחות או יותר החלטתי כבר שלא יהיה מנוס מלנסות להיות תקופה מסוימת בנפרד, אבל מכאן ועד באמת לעשות את זה הדרך ארוכה... אין ספק שזה יהיה קשה מאוד
    גם אצלכם הסקס נהיה מאכזב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן...

מוניק
    04/06/2009

איזה מצב מחורבן הא?

הסקס מאכזב, אבל האמת שתמיד הוא לא היה כזה טוב-לי. לעומת זאת הסקס בשביל חבר שלי זה גן עדן. אני מרגישה שני יכולה גם לא לשכב איתו חודשים וזה לא יזיז לי, כאילו כבר לא אכפת לי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

מירי
    30/05/2009

יעלי ונטלי היקרות,

גם אני נמצאת בסירה שלכם, רק שבניגוד לנטלי אני לא בת 22 ובן זוגי הוא לא היחיד שהה לי, לכן לדעתי המצב שלך יותר טוב... הייתי לוקחת הפוגה קלה לנסות לנשום ולראות מה לעולם יש להציע לך...

יעלי, מבינה אותך לגמרי שהסקס נהיה מאכזב... לא שחלילה אני שמחה שגם את בצב זה אבל תמיד נחמד לדעת שאתה לא חריג...

למה לעזזאל לא מגיעה לנו זוגיות טובה ויפה?? מה עשינו רע... מתי נפסיק להגיד שהכול יהיה כמו פעם ואולי נקרא את הכתובת שעל הקיר?

מה אתן אומרות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התנסויות אחרות זה חשוב

דורית כהן
    30/05/2009

נטלי היקרה, מכיוון שאת כה צעיה, ומכיוון שזו מערכת היחסים הראשונה שלך, ומכיוון שחולפות בך המחשבות הללו של סיום והתנסויות נוספות - אני מאמינה שעלייך לקחת פסק זמן מן היחסים שלכם ולהתנתק. התנסויות אחרות הן מואד חשובות, מכל הבחינות. לאחר זמן מה, יתכן ותרגישו רצון לחזור זה לזו - וזאת תהיה ההוכחה לחוזק האהבה. כבר קרה הרבה פעמים שזוגות נפרדים וחוזרים לאחר תקופה מסויימת, ואין רע בכך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וואו...

מוניק
    04/06/2009

אני קצת בהלם...
    קשה לי להקל מה שכתבת לי. הייתי בטוחה שמישהו יכתוב לי שיש על מה לעבוד, שחבל לוותר על קשר כזה שכ"כ חזק בבסיסו (אין ספק שהוא החבר הכי טוב שלי) ושצריך לעזור "להדליק את המדורה מחדש", הנחתי שזאת תיהיה התשובה הבנאלית, אבל טעיתי.
    עכשיו שאת כותבת לי שכנראה אנחנו צריכים להיפרד, זה פשוט שובר אותי. בלי שאני שולטת על זה מתחילות לי דמעות בעיניים. אני לא מבינה למה. אני לא מסוגלת לראות אותי באמת נפרדת ממנו, הוא חלק מהחיים שלי. למי אני אתקשר ראשון? הוא יודע עליי הכל, עכשיו להתחיל מחדש, מאפס, להכיר מישה חדש....זה כ"כ מפחיד.
    רק בגלל שהוא הבן זוג הראשון הרציני שלי אני צריכה לנסות משהו אחר? או כי זה פשוט לא זה?

אני כבר מתוסכלת, אנחנו רבים די הרבה, אני כבר לא נמשכת אליו, אני מרגישה שאני יכולה לא לשכב איתו בכל, זה פשוט עצוב....אבל הוא כ"כ חשוב לי, הוא מכיר אותי הכי טוב מכולם, פעם היה לנו כ"כ טוב ביחד....למה זה נעלם....וואי וואי אני בהלם, אני לא יודעת מה לעשות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי דורית

מוניק
    06/06/2009

כתבתי לך תגובה למה שכתבת לי, אשמח אם תתייחסי
    אני בעיקר רוצה לדעת האם באמת כדאי לוותר ולעבור הלאה או לנסות ולשקם את היחסים. אמנם אני צעירה ואין לי הרבה התנסויות אבל הבסיס של הקשר כן חזק, חברות מאוד טובה. השאלה אם שווה להשקיע בקשר הזה או לא...

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחושה זהה אצל הרבה זוגות

יוליאנה
    30/05/2009

אתם כרגע בתחילת הדרך, אך התחושה שאת חשה אופינית להרבה זוגות. חבל בגלל חוסר תשוקה וחוסר פרפרים בבטן לנסות מישהו אחר. על תשכחי שתכונות שיש לחבר שלך לא בהכרח תמצאי בגבר אחר, ותדעי לך שעם כל אחד תגיעי לשלב הזה בחייך לעיתים לפני הנשואין לעיתים אחרי.
    אך הנקודה החשובה ששתיכם צריכים לחפש ריגושים זוגיים.יש כל מיני דרכים. ולא לחכות שהוא ייזום או מישהו ינחה אותך, אלא את זאת שצריכה ליזום מאחר ולך הכי זה מפריע, ועל תוותרי על התכונות של חברך בגלל התחושה זאת.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו