התאהבות במבוגר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התאהבות במבוגר
    רום
    30/05/2009

שלום רב,

אני בת 33 ומאוהבת מזה כשנה בגבר בן 59. עד היום, כל ניסיון להפסיק את הקשר (בגלל שרציונאלית הוא אינו לגיטימי) נכשל ולא הצלחתי להתאהב בגבר אחר, למרות שהכרתי מס' גברים. אני יודעת בכל ליבי שאני אוהבת אותו וזו לא גחמה או התאהבות בשל חסך בדמות אב או כל הערכה פסיכולוגית אחרת.

העניין הוא, שהוריי אינם מוכנים לקבל את הקשר ומאיימים לנתק איתי את הקשר, היה ואתחתן איתו.

כרגע איני יודעת מה לעשות והייתי רוצה לשמוע את דעתכן.

תודה רבה וחג שמח,

רום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התאהבות במבוגר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עד כמה את שלמה עם עצמך?

דורית כהן
    30/05/2009

רום היקרה, כבר היו דברים מעולם והיו אהבות חזקות ששרדו את הפער הגילאי הזה. אני מאמינה שאם את תהיי באמת שלמה עם עצמך, הורייך יישרו קו איתך במשך הזמן כאשר יראו שאת מאושרת. כל עוד הם מרגישים את ההתלבטות שלך - הם ימשיכו לנגן לך על המיתר של הספקות העצמיים. לדעתי הם עושים טעות חמורה בצעדים שהם נוקטים - איומים ולחצים, כי יתכן שזה גורם לך לעשות דווקא ולהוכיח להם שזוהי אהבה חזקה. אבל ברור שזה מגיע ממקום של דאגה לשלומך ולעתידך.
    נקודה אחרת - האם הוא מסכים להביא איתך ילדים לעולם? כי זו, יותר משאר השאלות המתעוררות - היא שאלה חשובה, כמובן - במידה ולך זה חשוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו