קשיי שחרור

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קשיי שחרור
    שירית
    31/05/2009

אני ממש לא ילדה (44) , רווקה ויש לי ילד בן 5.
    לפני כחודש חברה הכירה לי גבר גרוש. התאהבנו , סערנו ממש. הוא הכיר לי את משפחתו, דיבר על המשך , הציע לי לבוא איתו לחו"ל (על חשבונו) . היה כל כולו בתוך הסיפור הזה. ולכן נתתי דרור לרגשותיי והרשיתי לעצמי להתאהב כמו שלא קרה לי כבר הרבה שנים. אלא שפתאום התחלתי להרגיש שהוא נסוג. זה לקח שבוע עד שקיבלתי ס.מ.ס ממנו בו הוא כותב שהוא מבואס. שאני מדהימה.שבתקופה אחרת היינו יכולים להתחבר וגם הלב לוקח אותו לשם באופן מפתיע ומאוד חזק.אבל הוא חייב להיות הגון איתי ,הוא צריך להיות קצת לבד אחרי תקופה ממושכת של זוגיות (אחרת). האמת היא שלא הופתעתי, כי הרחתי את זה מגיע... השבתי לו,בס.מ.ס , שמה שצריך לקרות קורה ומה שלא,כנראה שלא. ותודה על הכייף שחוויתי איתו ואיחלתי לו בהצלחה. כל זה קרה לפני שבוע.
    מכיוון שהוא זה שחתך את הקשר ושחרר אותי קודם, אני היא זו שמתמודדת עם הפרידה. אני בדאון לא נורמאלי.
    כמה זמן יקח לי לשחרר אותו? להפסיק לחשוב עליו? להפסיק לפנטז שהוא חוזר אלי? להפסיק לצפות לטלפון ממנו?
    תודה מראש. אשמח לתגובות שונות. זקוקה לתמיכה בטירוף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשיי שחרור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לדעתי

shir.
    01/06/2009

זה הזמן לצאת ולהתערבב עם כל מי שנראה לך מתאים. אפילו לערב אחד. פשוט תרגייש את עצמך שוב, תחווי חיזור שוב, תרגישי שזה לאט לאט עובר, והכי חשוב- תאהבי אותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דווקא

שירית
    01/06/2009

להתערבב עם כל אחד שנראה לי ,לא יעשה לי טוב. זה פשוט לא אני. מה גם שקשה לי להאמין שמישהו יראה לי עכשיו. לאהוב את עצמי? ברור. אני מדהימה ולא שוכחת את זה...(-:
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדרך הבודהיסטית

דורית כהן
    02/06/2009

שירית היקרה, מאוד אהבתי את התגובה שלך לסמס שלו, שמה שצריך לקרות יקרה וכו'. מה שקרה הוא בנאלי ואנחנו נופלים למקום הרגשי הזה הרבה, נותנים לעצמנו להתאהב ולוקחים בכך את הסיכון שניפצע רגשית.
    אני חושבת שאין מנוס מן התגובה שאת עוברת עכשו. מנסיוני, הדרך הכי טובה זה לקבל את התגובה הזאת בעצמך, לא להילחם בה, להתבונן בה בסקרנות, בסגנון סלחני, אימהי: נו חמודה שלי, בואי נראה כמה התאהבת כאן, עד מתי יכאב לך הלב. פשוט להיות נוכחת לכאב הלב, יום אחר יום, עד שזה ייקטן וייעלם. זו הגישה הבודהיסטית - להתבונן במה שקורה לנו, לא להיות שיפוטי ולנסות לברוח מן המקום הקשה אלא להסתכל לכאב הלב בעיניים ולנסות להכיר אותו היטב, ולקבל אותו כחלק ממך, המעיד על כך שיש לך רגשות חזקים - שאינך עשוייה פלדה, שניתן לחדור אליך, שאת מסוגלת להתאהב, ושזה יכול לקרות לך שוב.
    לא יכולה לנבא כמה זמן זה ייקח, אבל אם לא תברחי מזה ותרשי לכאב להיות שם - זה ייגמר יותר מהר...מקווה שאת מבינה למה. חזקי ואימצי, והרשי לעצמך להתאהב שוב. זה שווה את זה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ענקית !

שירית
    02/06/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו