בוגד או לא בוגד

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בוגד או לא בוגד
    חלי .ז
    22/03/2007

דורית שלום.
    אני מיואשת ואיני יודעת מה לעשות אשמח אם תתני לי כיוון,נשואה שמונה שנים +2 בני-34-35 הבעיות התחילו בערך לפני שנה כשהיתי בהריון שלו חיכנו כולכך
    בעלי הפך להיות כמו זר מרוחק ומופנם וזה הביא לריביםכמעט כול יום
    כל מה שלא אמרתי או עשיתי בכדילשתף אותו או נסתי להבין שאולי הוא עובר משבר לא עזר כלום.ומאז אין לנו זוגיות אנו חיים כשתי זרים אני חייבת לציין שלפני כן יחסי המין שלנו היו תמיד מעולים לכן אני כל הזמן במחשבות שאולי בעלי מנהל רומן. בתודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בוגד או לא בוגד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלוש אפשרויות

דורית כהן
    22/03/2007

חלי יקרה,
    ממה שאת מתארת יש כמה אפשרויות.

אכן אפשרות אחת הא שהוא בוגד בך רגשית או גופנית ועל כן מרגיש מרוחק - גם כי הוא קרוב לאישה אחרת וגם כי אינו יכול לשתף אותך בנושא.

אפשרות אחרת היא שמשהו אישי עובר עליו כמו משבר נפשי, דכאון, בעייה רצינית בעבודה?

אפשרות שלישית היא שמשהו קרה לאהבה שלו כלפייך וזה אולי מפחיד אותו להתייחס לכך ולעשות עם זה משהו, והוא מעדיף לא לפתוח את הנושא. באפשרות הזו הוא לאו דווקא בוגד, אלא מרוחק ממך ולא מעז לדבר על כך.

בכל מקרה אתם זקוקים לייעץ חיצוני על מנת להתחיל לטפל בבעייה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך על תשובתך

חלי .ז
    24/03/2007

לאחר שקראתי את תשובתך המציאות מכה בי ומפחיד אותי לגלות דברים
    שפחדתי לדעת עליהם וגם כלזה חדש לי ,משיחות עים בעלי בעבר אני יודעת שהוא בחיים לא ילך ליעוץ , מה עלי לעשות או להגיד בכדי להתחיל בנושא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו