מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איך נפרדים ? (למה זה עד כדי כך קשהמונק02/06/2009
שלום
יש לי חברה כבר 8 חודשים תמיד היה כיף והייתה אהבה גדולה עד לפני חודש בערך התחלתי להרגיש שזה כבר לא זה , התחיל לרדת לי ממנה ונראה לי שגם היא הרגישה זאת והתחילה לעשות מאמץ גדול יותר כן להתקשר להיפגש יותר. אנחנו גרים רחוק אחד מהשני ( עומר - תל אביב ) וגם המרחק מקשה זה כאילו יחסים בשלט רחוק . את הקשר התחלנו בחול בזמן "הטיול הגדול של שנינו שם היה קשר מטורף וגם כשחזרנו לארץ הכל היה עדיין כיפי וטרי ולאט לאט דעך עם הזמן
היא אוהבת אותי אבל אני מרגיש שזה לא זה ואם נמשיך את החסים אנימשלה אוה ואותי ומבזבז לשנינו את הזמן אני בן 23 והיא החברה הרצינית הראשונה שלי בגלל זה אני כנראה מרגיש ככה כי לא כל כך חוויתי קשר רציני נוסף (ועד שאתה לא עוזב אתה לא יודע מה הפסדת . ככה זה לא ? )
הכברתי במילים אבל הייתי חייב את זה !
שאלתי היא איך אני נפרד בלי לפגוע יותר מדי (בכל זאת 8 חודשים )פשוט להסביר לה את המצב כמות שהוא ?
אמרו לעשות את זה מהר כמו פלסטר שמורידים , לא הבנתי אם מישהו מוכן להסביר !
מקווה למצוא פתרון
שיהיה יום אוהב לכולם
מונק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנמשל..
shir.02/06/2009לעשות את זה מהר כמו פלסטר שמורידים- כמה שיותר מהר פחות יכאב, נכון? לא לאט לאט ואז זה כואב זמן רב יותר.
אתה אכן משלה אותה ואכן מודה שלא אוהב אותה באופן כזה שזה יכול להימשך. אתה פשוט צריך לאזור כוחות ולהיפגש איתה ולהסביר לה שאתה לא רואה את זה ממשיך.
סביר להניח שהחוויה בחו"ל היא שהחזיקה את הקשר. ומשאתם פה, זה פחות תופס כי יש אולי פחות רגיוש ויותר מדי "רגיל ולא מיוחד". לא יודעת. בכל אופן- תעשה את זה, ויפה שעה אחת קודם. כפי שאמרת- אתה משלה אותה. לא נעים, אבל זה צעד שאתה חייב לעשות. לאחריו לבטח תרגיש הקלה משמעותית.
בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתור אחת שנעזבה
שירית02/06/2009לא פעם בחיי ואפילו לאחרונה, אני יכולה לומר לך שאין דרך לעשות זאת מבלי לגרום לכאב. כאב פרידה תמיד יגרם לצד הנעזב. מה שיכול להקל הוא כנות והגינות. אם תמרח אותה ותתחמק מלומר את האמת תקשה עליה ותכאיב לה יותר. אמור את אשר על ליבך ואת האמת שלך. עשה זאת ברגישות ושחרר אותה לדרך צלחה.
בהצלחה גם לך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)