נישואין

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• נישואין
    גדי
    07/06/2009

שלום,אני גרוש בן 42 אב לשני ילדים (10,13).חברתי בת 46 גרושה ואם לילד בן 13.
    היכרנו לפני שנתיים וחצי באקראי לגמרי,אז היא היתה בשלב האחרון של הגירושין שלה(אני כבר גרוש 5 שנים).
    בדיעבד מתוך שיחות שלנו התברר שכבר בהתחלה היא ראתה בי "מיועד" עבורה,אני ממש לא חשבתי על זה.במשך מספר חודשים ניהלנו קשר טלפוני ביוזמתה וכן מספר פגישות של כוס קפה בצהרי היום,כך בעצם התקרבנו.
    למעשה היא היתה נתונה להמון בעיות עקב הגירושין(כספיות בעיקר-להבנתי באותה תקופה) ופה ושם סייעתי בידה(היא דאגה להחזיר).
    אציין כי אני אדם מבוסס מאוד(אפילו יותר מכך) דבר שהיא לא ידעה בשלב ההיכרות שלנו,רק מאוחר יותר היא הבינה זאת.
    עם הזמן הבנתי כי יש לה כמה בעיות נוספות כמו בעיית שתיית אלכוהול מוגברת,התפרצויות אגרסיביות מידי פעם ועוד...
    בשלב די מוקדם של הקשר התברר לי שהרקע לגירושין היה בגידות וחוזרות שלה בבעלה דבר שהעלה על שירטון את היחסים בינהם כבר בשנים הראשונות לנישואיהם ולא כמו שהיא אמרה לי שהוא פשוט אדם מגעיל ונצלן ונמאס לה.....
    היא נשבעה לי שזה היה בגללו,הוא זה שהוביל אותה לבגוד בו כתוצאה מהתנהגותו אליה,למרות שלי היה נראה קצת מוזר שאדם כל כך רע לו במשך 16 שנה של נישואין וכבר מהשנה הראשונה היא התחילה לבגוד בבעלה ולא התגרשה מוקדם יותר.
    כמו כן היא טענה שבגללו היא התדרדרה לשתיה מופרזת ולאגרסיביות הזו שלה.
    האמת שבאותה תקופה היא היתה במצב לא טוב בכלל וכאב לי.
    החלטתי להיות זהיר מאוד ולכן ניהלתי את הקשר איתה בלי לערב את ילדי בשלב הזה.
    עם הזמן הבנתי שטוב עשיתי זאת למרות שהיא מאוד השתדלה לקיים את הקשר ולנסות לשפר את התנהגותה.
    רק לפני חצי שנה בעצם הצלחתי לגמול אותה מהאלכוהול ונכון גם התנהגותה השתפרה.
    מצד שני מזה שנה וחצי היא מצהירה שהיא רוצה להתחתן איתי,וזאת למרות שהיא לא מעוניינת בעוד ילדים וגם אני לא(אמרתי לה את זה כבר בהתחלה),ניהלנו הרבה שיחות על כך.ניסיתי להבין ממה נובע הרצון שלה,האם זה לא יהיה טוב שפשוט יום מן הימים נחיה יחד?הדבר היחיד שקיבלתי עליו תשובה היה תחושת הביטחון,לטענתה זה יקנה לה ביטחון בקשר.שהרי אבוי לקשר זוגי שמתקיים רק בגלל אותו נייר....
    לאחרונה היא ממש מעלה את זה כל פעם מחדש,למרות שזה לא בא כאולטימטום בכלל,רק זה כל הזמן חוזר על עצמו.
    היחסים ביננו בסך הכל בסדר,וכמו כל זוג יש עליות וירידות,רק שבזמן הירידות היא הופכת קיצונית מאוד ואגרסיבית כמו שהיתה קודם(תמיד יש לי התחושה שזו מעטפת שהיא מכסה את עצמה כדי למצוא חן בעייני והמטעפת נקרעת מהר מאוד כשקצת מזעזעים אותה)
    החשש שלי נובע מהעובדה שאכן במשך השנתיים האחרונות אני תומך בה המון,מגונן עליה וזאת בשל בעיות שונות שיש לה וגם כספיות(חובות גדולים שיש לה) למרות שהיא עובדת ומתפרנסת יפה מאוד,רק גם בזבזנית גדולה מאוד.
    ברור שהיא לא אמרה זאת,אבל מסיבה כל שהיא יש לי את ההרגשה שהיא מחפשת את הביטחון הכלכלי,איך אני אמור לדעת את האמת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נישואין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אתה כבר יודע את האמת

שירית
    10/06/2009

רק פוחד להישיר אליה מבט...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיפור לא פשוט

דורית כהן
    11/06/2009

גדי היקר, אין באפשרותי לתת לך תשובה על סמך מה שכתבת. מאוד יתכן שגם אם לא היית מבוסס מאוד - היא היתה לוחצת על נישואין, אולי כדי לקבל בטחון בסיסי שהיא אהובה ושיש מי שדואג לה, כי אתה תיארת איך במשך הזמן הצלחת לגמול אותה מאלכוהות ומן האגרסיביות, וזה לא קשור לכסף שיש לך, אלא לאישיות.
    יחד עם זה אי אפשר להקל ראש בהיסטוריה שלה ובעובדה שבזמן האחרון היא שוב חוזרת לסורה, זה כנראה שוכן בה עמוק, ונראה לי שיצוץ בכל פעם שהיא תחוש לחץ. לפי תיאורך נראה לי שאולי טיפול פסיכולוגי אישי יכול לעזור לה לקחת את עצמה בידיים ולשלוט בעצמה יותר, אבל זוהי דרך ארוכה, ואין כל בטחון שזה יצליח. היא צריכה לרצות בכך, קודם כל, וגם אז אין בטחון שזה יישא תוצאות רציניות.
    אני מציעה לך לשקול בצורה רצינית האם להמשיך את הקשר עם אשה כה בעייתית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו