מבולבלת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מבולבלת
    ב
    09/06/2009

כבר כתבתי באתר לפני כחודשיים בערך על כך שאני אוהבת גבר שעובד איתי שנינו נשואים אף אחד מאיתנו לא מתכוון לעזוב את החיים שלו כמובן שמכורח המציאות.
    אנחנו מנסים בלי הפסקה לנסות לנתק את הקשר אני חייבת לציין שמלבד שיחות על רגשות הדיים אין בנינו כלום ואמר לא מגע לא מפגשים כלום כל הזמן אנו מנסים להפסיק לנסות לשים את הרגשות בצדאבל זה פשוט לא הולך אני חייבת לאמר שאני לא מפסיקה והוא משתף עמי פעולה בסופו שלדבר אני יודעת שאני לא מרוצה ממספר דברים א בחיים שלי אני די מבולבלת ואני לא רוצה להתנתק מימנו ואנו ממשיכים לדוש בסיפור הזה כל הזמ?
    מה עושים גם בזמן האחרון הוא אומר לי כל הזמן שברור לו שאני לא אקדם את הקשר מינית והוא מכבד את זה אך יחד עם זאת הוא כועס שאני התיחסתי אליו בכמה מריבות שהוא רק נצלן ומפש ושאין לא מה להציעל י אף על פי שדי ברור לי שגם הצעה רצינית מצידו אני לא אקח כי אני לא יכולה- אני פשוט לא מסוגל להיגמל מימנו לא רוצה ולא יודעת מה לעשות אני מרגישה שאני במעגל אין סופי שאני לא רואה בו את הסוף.
    אני כבר מתחילה לאמר לבעלי כל מיני דבים עליו שאני רבה איתו הוא מודע לקיום שלו כמובן שלא אמרתי הכל אני לא יודעת מה קורה לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עלייך לפנות לעזרה נפשית

דורית כהן
    10/06/2009

ב יקרה, אני רואה שאת לא מצליחה להשתחרר מן הריגוש הזה באופו עצמאי. את נמשכת לכך יותר ויותר ותופסת מרחק מבעלך ע"י מציאת הדברים הגרועים בו (הרי בכל אחד יש דברים גרועים, איש אינו מושלם, אבל השאלה היא כמה דגש אנחנו שמים על כך בזמנים שונים).
    אני גם רואה לפי סגנון הכתיבה המבולבל וכמות הטעויות שלך - שאת במצב לא טוב נפשית.
    חמודה, אני מציעה לך לפנות לעזרה, לייעוץ מקצועי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבולבלת

ב
    10/06/2009

תודה רבה על ההתייחסות אין לי ספק שאני עוברת משהו מצד אחד אני די נלחמת עם עצמי לא לעבור גבול ולפתח רומן שהוא גם פיסי ומצד שני אני יודעת לאמר בוודאות שאני לא מרוצה מבעלי וזה לא בגלל הרומן הריגשי שפיתחתי כי הבעיות האלו היו קיימות קודם גם לפני הקטע הזה עם הבחור הנשוי אני יודעת שנדחקתי לשם מתוך תסכול ששוכן בתוכי.
    בכל זאת אני לא רוצה לפגוע בחיים שלי אבל גם הייתי רוצה לפתור את הבעיות עם בעלי - אני לא מצליחה במבחינתו אני לא נורמאלית וזהו.
    הוא לא מקשיב לי ותמיד זה חוזר על עצמו ומשלימים מכח האנרצייה ילדים בית ועוד אבל התסכול שם אני בטוחה שגם הוא לא מרוצה .
    מה עושים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזוגיות צועקת: הצילו!

דורית כהן
    11/06/2009

ב היקרה, כל הסימנים מצביעים על כך שהזוגיות שלכם זועקת: "הצילו!!!"
    גם ההתאהבות הזאת שלך בגבר אחר היא דרך לאותת לך שיש דברים שאת לא מקבלת דרך הזוגיות ושצריך לעשות משהו בקשר לכך.
    ראי, זה לא סוף העולם! לדעתי רוב הזוגות היו מפיקים המון תועלת להליכה לייעוץ זוגי לפחות פעם אחת בחייהם, כי בזוגיות המצוייה נכנסים לשגרה, מעלימים עין מבעיות שמפריעות כי לא רוצים שיתפתח ריב רציני על כל דבר, אך בסופו של דבר יש המון דברים שניתן ללמוד ולשפר, ולעשות אחרת - שניכם. איש מקצוע מנוסה יכול להיות קשוב לשניכם ולעזור לכם להיות יותר פתוחים זה עם זו ולשנות התנהגויות ודרכי תקשורת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו