מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה בבקשהסיגל10/06/2009
שלום רב!
אני סיגל בת 26 ונמצאת בנישואים די חדשים(7 חודשים).
אני עובדת במשרה חלקית שכנראה בהמשך תהפוך למלאה ומרוויחה סכום משתנה כל חודש..אני עובדת כל יום לפעמים יום מלא ולפעמים כמה שעות בהתאם לצורך.
בעלי עצמאי וכמובן שמרוויח יותר ממני..
אנחנו גרים ביחידת דיור סמוכה להוריו לכן לא משלמים שכירות ...יש לזה יתרונות וחסרונות כמובן.
יש בינינו הסכם שאני משלמת כל קניית האוכל אחת ל 3 קניות מכיוון שאני מרוויחה פחות..
בעלי נמצא במינוס גדול בבנק (החשבונות שלנו לא משותפים) והוא טוען שלא מצליח לסגור אותו ושזה באשמתי כי לפני שעבדתי כל נטל הקניות היה נופל עליו...הוא החליט פתאום שאני צריכה לשלם כל קנייה שניה,פעם אני פעם הוא למרות שהוא יודע שאני לא יכולה לעמוד בזה וגם הוא לוקח אותי כל יום לעבודה שנמצאת במרחק כמה דקות נסיעה כי לי אין רישיון עדיין ואני חוזרת עם אחת הבנות מהעבודה.
חשוב לי לציין שאני גרה במקום שאם אין אוטו אין דרך לצאת מכאן רק בטרמפים שיש אותם רק בשעות הבוקר במוקדמות ואני רוב הזמן עובדת מהצהריים.לכן בעלי לוקח אותי לא מתוך פינוק או משהו כזה
אני לומדת נהיגה כרגע..
עכשיו הוא גם רוצה שאני ישלם לו את הנסיעות האלה...מאוד נעלבתי ממנו נהיה מזה ריב גדול וכרגע אנחנו לא מדברים.
הוא רוצה שאני יבקש כסף מההורים שלי ותמיד טורח להזכיר את זה שאני חיה כאן ולא משלמת כלום ושאני כמעט ולא מרוויחה כלום למרות שאני עובדת בעבודה קשה פיזית ועושה הכול בשביל הכסף.
חשוב לי לציין שכמה פעמים שקלתי גירושין...תמיד עולה נושא הכסף ונראה כי שום דבר לא מספיק לו.
מה עליי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עכשו עדיין קל לעזור לכם
דורית כהן11/06/2009סיגל היקרה, אתם נמצאים עכשו בחבלי הלידה של תחילת הנישואין, ואני מעריכה שהתגובות שלו בנוגע לכסף מגיעות מן הלחץ ו הוא נמצא בעקבות המינוס הגדול בחשבון שלו. הוא מוצף בדאגה, ומחפש אשמים, וקל לו למצוא אותך, על שני דברים - שאת לא מרוויחה מספיק כסף, ושיש לך נטייה לבזבזנות.
כמו כן, יתכן והעובדה שאתם גרים אצל הוריו ואין לכם הוצאות דיור, מצדיקה בעיניו לבקש כסף מהורייך. אני יכולה לראות את הדברים מנקודת המבט שלו, בעיקר בגלל הלחץ האובייקטיבי שהוא נתון בו.
אם אינכם מסתדרים לבד - לכו לייעוץ זוגי קצר מועד, לפני שהאהבה תיעלם מרוב כעס ואכזבה. בשלב זה מאוד קל לעזור לכם לקבל אחד את השנייה ולבנות את הזוגיות שלכם בצורה אחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דורית
סיגל11/06/2009תודה על העזרה!
אז מה לדעתך עליי לעשות?עליי להיכנע לכל הדרישות שלו?זה נשמע לך הגיוני שאני צריכה לשלם לבעלי כסף או לקחת כסף מההורים שלי שאני כבר לא גרה בבית אני נשואה ולא ילדה קטנה?
כרגע,זה המצב הנתון..אנחנו גרים בצפון ואפשרויות התעסוקה גם ככה מוגבלות בארץ בכלל ובצפון בפרט.יש לי תואר ראשון בתחום אחר בכלל ולמרות זאת אני עובדת בעבודה שלא קשורה למה שלמדתי רק בשביל לעבוד ולעזור אפילו אם זאת עזרה מינימלית.
מבחינתו הבעיה היא אצלי ולטענתו אני צריכה ללכת לטיפול לבד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוויטל
אנונימי13/06/2009לא זכור לי שאני חילקתי עם בת זוגתי איזה מטלות כספיות יש לכל אחד המטלות היו של שנינו וחשבון הבנק היה משותףאני הרווחתי יותרו גם את רוב הדירה והיא הסטודנטית פחות.האחריות היתה משותפת כיום היא מרוויחה יותר ממניוגם היום אין חשבונות בינינו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)