אז הוא רוצה להתחתן או לא?!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אז הוא רוצה להתחתן או לא?!
    שרונה
    12/06/2009

שלום,
    אני בת 25 יוצאת עם בחור בן 36 כמעט שנתיים.

אנחנו גרים יחד חצי שנה מאז שהתחלנו לצאת והבעיה המרכזית היא האקסית שלו.

כאשר היא גילתה שהוא יוצא איתי היא יצרה איתי קשר וניבלה את הפה..

לא נגררתי איתה..אך רציתי לגרום לה להפסיק אז אמרתי לה שאנחנו מתחתנים.

היא מיהרה ליצור עימו קשר בהתכתבויות בכדי לאמת את העניין וכול מה שהיה לבן זוגי לומר :
    "אז מה אם היא אמרה, היא יכולה להגיד".

אני מבינה את הכאב שלה וכלפיה אין לי שום טענות, הכול אני מפנה אליו, ולדבריו, אין למילים האלה שום משמעות וזהו "סגנון" דיבור שאופייני לו במצבים כאלה.

האמת שגם אחרי שנתיים של זוגיות אין התקדמות אך הקשר שלנו מיוחד ואוהב.

אני רוצה לקבל הערות לגביי מה שהוא אמר לה והאם יש מקום לוותר על האגו שלי?..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אז הוא רוצה להתחתן או לא?!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי,

מאיה
    13/06/2009

לא ממש הבנתי האם אכן יש תיכנון להתחתן או שאמרת את זה כדי שתרד ממכם.

כך או כך, אני מאמינה שלאקסיות מהסוג הזה לא ישנה הרבה אם הבחור נשוי או לא.. עובדה שהיא בתוך חייכם.

לגבי ה"היא יכולה להגיד", ישר עלה לי זלזול בך. ז"א, למילה שלך אין משמעת, ומאידך הוא רצה לרצות אותה, אולי. אבל קחי בחשבון שבהנחה ואין תיכנון כזה, ייתכן וכעס שבכלל אמרת את זה ככה מהשרוול.

זה לא עיניין של אגו, זה עיניין של לשבת איתו רציני ולפתוח את הנושא הזה, לאן הקשר מתקדם אם בכלל ויותר חשוב- כמה הדעה וההרגשה שלך חשובות לו.

מעבר לזה, אם מפריעה לך האקסית את בוודאי צריכה להעלות את הנושא בפניו ולחשוב עם עצמך מה קורה אם לא יוציא אותה מחייו. האם תוכלי להמשיך כך. חשבי טוב על צרכייך והעלי אותם בשיחה רצינית מולו.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו