מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה חשובהעינבר13/06/2009
שלום רב
אני בחורה רווקה ויש לי משהו שרציתי להבין קצת והסבר ישנו בחור שהוא נשואי אך אני יודעת שמערכת הנישואים שלא לא כול כך טובה אותו בנאדם כאשר אני נמצאת מולו 0(הוא רופא בכיר במקצועו ) הוא נועץ בי עיינים וכן היו מיזמוזים וכי לאחרונה הוא אף הציע לי שניפגש בבית קפה ונשוחח וכי כול הזמן יש קומפלימנטיים מצידו במקביל כאשר מתעוררת בעיה בריאותית הוא מיד מגיע אליי
בנוסף אמר שמיצידו לראות אותי כול יום
מה עושים
האם ההוא זומם משהוא ?
האם רוצה איתי קשר מיני ?
האם רוצה קשר רציני ?
אשמח באם תסבירו לי מה הוא רומז אנני יודעת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יקירתי..
מאיה13/06/2009הוא רוצה סקס, לשאלתך. בחירתך לעשות עם הגוף שלך מה שבא לך, אבל צפי להשלכות עקב היותו נשוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה לי שהוא מתעניין בסקס
דורית כהן15/06/2009גם אני חושבת כמו מאיה שהעניין שלו הוא בעיקר בסקס. רוב הגברים המעוניינם בסקס יציגו זאת כאילו חיי הנישואין שלהם לא טובים. ויתכן גם שחיי הנישואין אכן לא טובים אבל מכאן ועד לאהבה ולפירוק הזוגיות הקיימת, ויתור על חיי משפחה וילדיו - הדרך ארוכה. הסיפור שהוא מספר לך הוא מאוד מוכר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)