מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא מהפנטתחסוי22/08/2007
בעלי תקופה ארוכה זורק כול מיני משפטים על פנטזיות, הוא לא נוקב בשמות או בדיבור ראיתי מישהי.... אבל הוא הרבה פעמים אמר לי: מה אכפת לך אם אני אלך ואת תהיי עם הילדים?
מה לא תסלחי לי אם אבגוד?כשנהיה מבוגרים /זקנים מה אכפת לך אם אני אלך עם צעירה?או נצרף משהי. כול זה בא לי אחרי שגיליתי שבעלי מזמין סרטים כחולים ורואה תמונות של דוגמניות במחשב וכו' אוקיי אני מבינה שגברים חיים בפנטזיה ולראות סרט כחול זה טבעי, בהתחלה מאוד נפגעתי וכעסתי ואת התחושה הזאת שיניתי לזה טבעי וזה מה יש הגברים בנויים ככה.
אבל אם כול הכבוד אני לא מעוניינת לשמוע את המשפטים האלה, מה זה נותן?אני יודעת שבעלי לא בוגד בי , הוא גם בסה"כ אוהב אותי ולא ילך לפרק משפחה.אתמול היתה לי סטואציה שבו צחקנו על משהו ואמרתי לו: אני אקרא לד"ר ששכפל את הכיבשה ששישכפל אותך (מחמאה לא?!)שיהיה לעי עוד אחד כמוך אז הוא אמר :מה איתי? אמרתי אין בעיה נשכפל אותי גם ואז נהיה רבעייה .
.אבל שהגיע הביתה בערב זה כבר היה אחרת: אני במחזור אז אמרתי לו איזה באסה אי אפשר
לעשות סקס אז הוא אמר: מה עם השיכפול...אבל תשכפלי משהיא אחרת....נפגעתי מאוד, עד פה ,הגבתי בעצבנות הוא השתתק הגענו למריבה והוא זרק לי שיש לי רגשי נחיתות ושהוא סתם צוחק ואני לא מבינה צחוקים .
מה דעתך?הייתי שמחה לשמוע תגובה אולי גם מאחרים שנכנסים לפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא קבלתי תשובה
חסוי22/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפשוט גועל נפש...
לינה22/08/2007תגידי לו שאת רוצה גברים אחרים ושאת לא נהנית איתו בסקס נראה איך ירגיש.......חוצמזה גברים לא בנויים לראות סרטי סקס איך הוא היה מגיב אם היית אומרת לו שאת צריכה לראות גברים שריריים וחטובים עם מכוערות לפני הסקס בשביל גירוי ישר נהיית לו אימפוטנציה.....גם בעלי רואה סרטים כחולים בזמן סקס ואני שונאתך את זה ואם אני מוצצת לו יוצא לו נוזל מידי פעם רק כשהוא רואה סרטים כאלה אז אני מתחילה להגעל כי מעצבן אותי שהוא רואה את החתיכות האלה בטלוויזיה.....כאילו הם חושבים שאנחנו מסוגלות לסבול כל שטות שלהם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמותר לפנטז אבל לא בגסות רוח..
J23/08/2007לגיטימי לפנטז. מותר לפנטז.. אבל לא בגסות רוח עם עקיצות עצבניות. כמעט כולנו עושים זאת בחיינו המיניים ובטח ובטח אחרי כמה שנות יחד. לריגוש, לחידוש, לריענון. אבל לעשות סקס זה קודם כל בנשמה. ללטף, לחזר, לפנק, להתלהב אחד מהשני... לא להשוות, לרטון, לרגל, לחשוד וללכת למיטה בשביל "תאכלס זיונים" שזה משעמם נורא אחרי זמן מה. ואם הוא ואת משחקים בעצבנות בתחום המיני מתוך קנאה ופחדים... יש משהו עמוק ובסיסי יותר שאתם צריכים לבדוק. אולי משעמם לכם יחד בסקס ואתם צריכים ריענון. דברו על זה בחופשיות בלי שיפוט וכעסים. זה בסך הכל טבעי לרצות להוסיף פילפל לחיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)