קצת מסובך

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קצת מסובך
    גליגל
    16/06/2009

שלום אני בת 32 גרושה ואמא לילדה ונמצאת במערכת יחסים מזה 3 שנים עם בחור בן 40 גרוש ואבא ל - 2 ילדים .. אנחנו מאוד אוהבים אחד את השני אבל הוא מעולם לא אמר לי זאת ולא הביע רגשות והנה זה קורה לבד מעצמו לאחר 3 שנים ..
    העניין שמלחיץ אותי בקשר אליו שהוא נקלע לבעיות מסויימות שניתן לפתור אותם עם קצת זמן וסבלנות והוא כל הזמן מצפה ממני שאני זו שתיזום מהלכים על מנת לעזור לו.. ואני לא יכולה לעשות את הדברים האלו אלא אך ורק והוא ובמה שיש לי אפשרות לעזור אני עוזרת. אבל זה נראה שמצידו אני לא עושה מספיק וזה נורא מתסכל אותי אני לא יודעת אם הוא באמת מתכוון לכך או שהדברים נאמרים בגלל לחץ ולא מתוך כוונה כי אני באמת מנסה לעשות כל מה שאפשר ואני מגיבה בכעס על הדברים שלו .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קצת מסובך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תקשורת לא ישירה ולא פתוחה

דורית כהן
    17/06/2009

גליגל יקרה, נראה שמשהו בתקשורת שלכם הוא לא ישיר ולא ממש פתוח, וכדאי לעבוד על כך, גם על מנת שתוכלו להביע רגשות מסוגים שונים - גם אהבה וגם תסכול וכעס. כאשר בני זוג לא מרגישים חופשיים להביע את עצמם, מתחיל להיווצר מעין "קיר" ביניהם, וקריאת המציאות מתחילה להתערפל, משום שההסתרה מפריעה לקרוא נכון את הצד השני, ומשום שכאשר לא נאמרים דברים חשובים הם מצטברים ומבצבצים בטון הדיבור ובשפת הגוף ואז המסר המילולי אינו תואם את שאר מחוות הגוף וזה יוצר בלבול...
    בסיכום, ראוי לכם ללמוד קצת תקשורת פתוחה, ואיך בונים אינטימיות רגשית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו