אובססיה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אובססיה
    NoName
    18/06/2009

שלום , יש לי חבר ואנחנו חברים כבר חצי שנה ואוהבים אחד את השני, אבל אני חושבת שבזמן האחרון האהבה שלו הופכת יותר לאובססיה אליי... אני לא יודעת מה אני אמורה לעשות להיות איתו יותר או להתרחק ממנו?
    כשאנחנו נפרדים (נפרדנו מס' פעמים) הוא משתגע וכשאנחנו ביחד ולפעמים לא יוצא להיפגש היא גם משתגע.. הוא רוצה שניפגש כל יום אבל יש גם ימים שאני לא יכולה ואנחנו רבים על זה והוא משתגע..
    הוא אומר בזמן האחרון שאין לו חיים בלעדיי ואם הוא יאבד אותו הוא רוצה למות ודברים כאלה... בכל זאת אני אוהבת אותו ואני לא אוהבת לשמוע אותו מדבר ככה ואני מפחדת שבסוף הוא יפגע בעצמו... אני מרגישה כאילו גם אם אני איתו ואם אם לא זה איכשהו פוגע בו ..
    מה אני אמורה לעשות ... ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אובססיה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אובססיה

יהודית ברגמן
    21/06/2009

יקרה, אובססיה היא הפרעה כפייתית. ההתנהלות של חברך לגמרי אינה בריאה. הקשר שלך איתו לא טוב לך ולא צריך להיות מתוך איום ופחדים. הציעי לו יעוץ פסיכולוגי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ..

NoName
    27/06/2009

עכשיו נפרדנו....אבל לפי מה שהבנתי הוא דיי בדיכאון וכאלה....יש משהו שאני יכולה לעשות ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדבר הטוב ביותר

שירית
    30/06/2009

שאת יכולה לעשות עבורו הוא להניח לו. הוא צריך לעבור תהליך גמילה ממך . אם תהיי בנוכחות בחייו ולו במעט, אפילו טלפון או ס.מ.סים הוא לא יצליח להשתחרר ממך. אם הוא לא מרפה ממך תאמרי לו בקצרה שאת בוחרת לצאת מחייו ותיפרדי ממנו בצורה מכבדת ורגישה. אם הוא באמת חשוב לך , נתקי איתו מגע ותני לו להתגבר לבד. לאט לאט הוא יפנים שזה נגמר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו