מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הפתעה לחבר שלי... בקשת עצהדניאלה18/06/2009
שלום לכולן
לחבר שלי יש יומולדת עוד חודש בערך ואני רוצה לעשות לו הפתעה ולעשות ניתוח חזה.
רציתי לשאול לעצתכן משום שאני לא בטוחה שזה לגמרי לגיטימי כמתנת יומולדת. כאילו אני די בטוחה שהוא ישמח (אחרי הכל גבר טיפוסי) אבל אני לא בטוחה הרי אני עושה את זה גם בשבילי. אבל אולי ככה אפשר להרוג שתי ציפורים במכה אחת.
אם לומר את האמת העניין הוא שאני די רוצה לעשות את זה בלי קשר ולכן נראה לי קצת סותר את המטרה לעשות זאת כאילו בשביל היומולדת שלו.
האמת שכבר ממש הלכתי וביררתי על מחירים ואפילו הייתי בפגישת ייעוץ בפרופורציה. אבל אני עדין בהתלבטות ואשמח לתגובות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תעשי את זה רק בשביל עצמך
מאיה18/06/2009ולו תקני משהו או תעשי לו משהו אחר.
רק בגלל שאולי הוא ירגיש שזה בשבילו ובגללו ואני לא יודעת מה. מה גם שאת לוקחת סיכון ואולי זה לא יראה לו כמתנת יומולדת.. אלא כרצון לרצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתן מבינות למה מתייחסים אלינו ככה?
שני21/06/2009מה זאת אומרת מתנה ליום הולדתו?
את איזשהו צעצוע שצריך לשנות את פניו כדי שהוא יהיה מרוצה? וואלה יופי. האם הוא ילך ויאריך את הפין שלו בשביל יום ההולדת שלך???? לא נראה לי!
צאי כבר מהפרימטיביות הזו. כדי לשמח אותו את לא צריכה שדיים גדולים. את צריכה שכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקשיבי לזאת שמעלי
חן26/06/2009כל כך צודקת..אשה צריכה כמו כל בן אדם להיות נאמנה לעצמה ולרצונות שלה..תעשי רק מה שטוב לך ולא בהשפעה של-"אם אני יעשה הוא בטח יהיה מאוד מאוד מאושר ויעריך אותי יותר" ובלי שום קשר..עלייך להיות שלמה עם עצמך..עם כולךך! ולא לשנות את עצמך הפנימית והן החיצונית במטרה להשיג תדמית טובה יותר..התדמית מתבססת על הערכתך העצמית. ברגע שתהיי גאה במה ומי שאת את תשדרי את זה לסבביבה והיחס יהיה בהתאם..נסחפתי קצת אבל קחי את זה כאחת הנקודות החשובות ביותר לחיים..בהצלחה=]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשני
אני16/07/2009אהבתי את התגובה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)