מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הורים מתגרשים..רן20/06/2009
טוב אני כרגע נמצא בתקופה נוראה והזוייה הוריי התגרשו אבל הם עדיין באותו בית עד שהבית שהשכרנו לאנשים שנמצא מחוץ לעיר בה אני גר יתפנה ואז ניתן לעבור לשם ...
בנתיים המתח בין ההורים מאוד גבוה הריבים פה מגיעים לרמות שאני צריך לדחוף וללכת מכות עם אבא שלי מחוץ לבית.... אני בן 17 ואני מרגיש שאני צריך כל הזמן להשגיח עליהם שלא יעשו בעיות.... אני לא יודע כבר איך לפנות לאמא שלי שתפסיק להתגרות באבא שלי...
עכשיו אני מרגיש מין סוג של יריבות ביני לבין אבא שלי אין יום שעובר שהוא לא משפיל אותי ועושה איתי מלחמות כוח ואגו ובעיקר אני מרגיש דחייה ממנו כל הזמן הוא אומר לי שהוא כבר מת שאני אצא מהבית ושלא יראה אותי יותר ואני מסביר לו שאני לא יכול לעמוד בחיבוק ידיים כשהוא פוגע ומעליב ומעצבן את אמא שלי ומחזיר תשובה של צחוק מטומטם ואני לא מסוגל להתמודד עם בן אדם כזה זה משפיע עלי מאוד אני הפסקתי לצאת עם חברים מחשש שאולי יפגע בה פיזית כשאני לא בבית וזה נותן לי תחושת דאון ואין לי מצברוח לכלום
אם אתה יכולים לתת לי עצות כיצד להתנהל בסיטואציה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורים מתגרשים
יהודית ברגמן21/06/2009רן יקר,
צר לי על ההתנהלות של הוריך וחוסר האחריות שלהם כלפיך. הם הרי התגרשו ולא נכון להם לגור במשותף. יחד עם זאת, וכיוון שאתה פנית ולא הם, עליך לקחת אחריות על עצמך ולא עליהם. הוריך אנשים מבוגרים ואסור לך לקחת על עצמך את מלוא כובד המשא שלהם. ההתערבות שלך בקשר ביניהם אף מוסיפה מתח ורצוי שלא תכנס אליו. אם אתה חש שברגעים של רגיעה, יש לך אפשרות לשתף ולנהל עם כל אחד מהם בנפרד שיחה על הפחדים האישיים והתחושות הקשות שמעיקות עליך ולא מאפשרות לך לחיות את חייך - נסה לשתף מהלב.. הם עסוקים כרגע בקשיים האישיים שלהם ויתכן שלא מבחינים בפגיעה שלהם בך. האר את עיניהם. אם יש לך חבר/חברים שאתה יכול לשתפם ברגשות ובפחדים - עשה זאת. צא קצת מהבית אליהם - להתאוורר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)