מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה חשובה עבור יהודית\דוריתמתלבטת22/06/2009
שלום!
אני נמצאת בקשר זוגי כבר שנתיים בערך והקשר מתאפיין כל הזמן בעליות ומורדות כתוצאה מספקות בקשר לעתיד משותף (חתונה)אצל בן זוגי אך אך במקביל ספקות וחששות כי טוב לו איתי והוא אוהב אותי והוא מפחד לאבד דבר יקר שייתכן ש"זה-זה" בקיצור,גבר טיפוסי שלוקח אישה שאוהבת כמובן מאליו.
לאחרונה,אני מרגישה שאני עומדת במקום בקשר הזה והחלטתי להגיד לו את רגשותיי בנושא והודעתי לו שאו שמפסיקים את הקשר או שמחליטים להתקדם .הוא מצידו,אמר לי שאני צודקת כי גם הוא מרגיש ככה,ואמר לי שהוא צריך ל"התבשל" עם העניין ולקחת הפסקה קצרה כדי להרגיש שאני חסרה לו ולהתגעגע אלי ואז הוא ידע ......
מה לעשות?
יש לציין,כי היינו גרים ביחד והיה מצויין ,אנו מסתדרים אחד עם השני בצורה מעולה אך נראה כי כל פעם שאנחנו מתקדמים ככה אנחנו נסוגים אחורה ....והספקות עולים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה לצורך עלייה
דורית כהן25/06/2009מתלבטת יקרה, חבל שלא ציינת בני כמה אתם.
יש לי תחושה על פי מה שכתבת שבן הזוג שלך מקבל רגליים קרות ככל שלוחצים עליו יותר לכיוון של חתונה. יש הרבה גברים כאלה, שהמחשבה על חתונה לא מאפשרת להם לאהוב עם כל הלב, מתוך החששות להיכנס למחוייבות, לאחריות על כלכלת הבית, על ילדים, לפעמים זה בא מתוך היכרות עם חברים שהתחתנו ולא נעשו מאושרים יותר.
אם אני צודקת. אז זה לא משהו שניתן להתמודד איתו בקלות, ואין ספק שבמצב דברים כזה עליך לעשות את החשבון שלך שאת רוצה להתמסד ולהתחיל לבנות משפחה. לכן אני חושבת שגם במקרה הזה, בו הוא חושש מהתחייבות, וגם במקרה השני - בו הוא אינו בטוח בתחושותיו כלפייך ורוצה פסק זמן כדי לבחון אם הוא מתגעגע ואת חסרה לו - אין לך ברירה, אלא לקבל את רצונו ולהיפרד, לקחת פסק זמן. נסי דווקא לעשות זאת ביוזמתך. אם הרחק ממך הוא יגלה שרגשותיון כלפייך חזקים - הוא ירצה לחזור כנראה. אם לא - במילא לא ראוי להמשיך איתו את היחסים. לפעמים כדי לעבור לשלב הבא חייבים להתרחק קצת. ירידה לצורך עלייה, כמו שנאמר.
מאחלת לך הצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)